- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 4C
- Konular
- 7
Arkadaşlar cihazımda 6.2.25 Eu sürümü kurulu iken, dün 6.1.28 e düşmek isteyip rom indirdim. Ardından kurduğumda TWRP gitti. Global romu yüklemişim anlayacağınız. Çünkü Phone kısmında baktığımda artık eu yazmıyor. Dilde sadece İngilizce ve Çince var ve GApps yok. Cihazda root yok ve TWRP yi açmak istediğimde kabloyu bağlayın şeklinde uyarı ekranı geliyor...
Bir diğer sorun, Mi 4C için USB Driver indirdim ama 3 PC'de de çalışmıyor. Şu eski donanım ekle kısmı ile vs çalışmıyor. MiFlash kurdum yine Aygıt yöneticide soru işareti durumundalar. USB Debugging vs hepsini denedim bişey değişmedi. Mi Suite kurdum o da %30 da bekliyor ve sonra Reconnect diyor. Çıkarıp takınca ya da yeniden başlatınca vs hep %30 da kalıyor. Adb tool kurdum yine değişen bişey yok, tüm komutlarda "phone waiting" diyor.
Bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
ByKatre hocam şöyle yazdı ama anlamadım:
6.1.7 Fastboot Romu indir (Bu normal 6.1.7 eu romu mu ?)
Adb tool ise "fastboot reboot adl" gibi bir komuttan bahsetti, bunu nasıl hangi aşamada yağacağım ?
Sonra da romu flashla dedi.
Lütfen tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum :/ Başıma iş açtım resmen. Bu arada cihaz bootloader kilidine girdi muhtemelen diye başvuru yaptım dün. Beklemedeyim bakalım.
Bir diğer sorun, Mi 4C için USB Driver indirdim ama 3 PC'de de çalışmıyor. Şu eski donanım ekle kısmı ile vs çalışmıyor. MiFlash kurdum yine Aygıt yöneticide soru işareti durumundalar. USB Debugging vs hepsini denedim bişey değişmedi. Mi Suite kurdum o da %30 da bekliyor ve sonra Reconnect diyor. Çıkarıp takınca ya da yeniden başlatınca vs hep %30 da kalıyor. Adb tool kurdum yine değişen bişey yok, tüm komutlarda "phone waiting" diyor.
Bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
ByKatre hocam şöyle yazdı ama anlamadım:
6.1.7 Fastboot Romu indir (Bu normal 6.1.7 eu romu mu ?)
Adb tool ise "fastboot reboot adl" gibi bir komuttan bahsetti, bunu nasıl hangi aşamada yağacağım ?
Sonra da romu flashla dedi.
Lütfen tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum :/ Başıma iş açtım resmen. Bu arada cihaz bootloader kilidine girdi muhtemelen diye başvuru yaptım dün. Beklemedeyim bakalım.