Yardım Mi-4c miflash yükleme hatası

Hüseyin Gül

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi4-c
Konular
3
arkadaşlar merhabalar telefonun unlock kilidini açtım fastboot modda miflash üzerinden room kurmaya çalışırken yarıda kaldı reset attım mi logosu geliyor fakat açılmıyor tekrar kurmaya çalıştım bu seferde farklı hatalar verdi farklı metotlarda denedim ama hep hata verdi ne yaptıysam olmadı pc suite denedim oda olmadı resimlerdede görüldüğü gibi tw den yardım edebilecek arkadaş olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• 19415683_10211460614903340_991739898_n.jpg
    19415683_10211460614903340_991739898_n.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 19403633_10211460613983317_400306315_o.jpg
    19403633_10211460613983317_400306315_o.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    147 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    139,3 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    34 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    188,8 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    75 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 16

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
04.01 sürümü en sorunsuzu bugüne dek gördüğüm. Win8 8.1 ve 10 kullanıcıları sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp ardından mi flashı kurrmalılar ki driverlar sorunsuz kurulsun.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir bilgisayar teknikeri olarak sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktığım halde yeni sürümde hata alıyordum. BL kiliti açık ve kapalı olarak. Önemli olan devre dışı bırakmak değil. eski sürümlerin hepsini denedim sürücü imza devre dışı bırakmadığım halde hatasız şekilde kurdum tabiki BL kiliti kapalı olduğu halde :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bir bilgisayar teknikeri olarak sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktığım halde yeni sürümde hata alıyordum. BL kiliti açık ve kapalı olarak. Önemli olan devre dışı bırakmak değil. eski sürümlerin hepsini denedim sürücü imza devre dışı bırakmadığım halde hatasız şekilde kurdum tabiki BL kiliti kapalı olduğu halde :)
Hocam bakarsanız ben 04.01 64 bit sürümden bahsediyorum. Yeni mi flashlar ile rom kurmak imkansız. En stabil ve kaliteli olan sürüm 04.01 64 bit sürümüdür. Bütün unbrick işlemlerini bununla gerçekleştiriyoruz. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmamızın amacı sizin de bildiğiniz gibi mi flashın çalışıp çalışmaması değil driver ların kurulmasıdır.

Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
Hocam bakarsanız ben 04.01 64 bit sürümden bahsediyorum. Yeni mi flashlar ile rom kurmak imkansız. En stabil ve kaliteli olan sürüm 04.01 64 bit sürümüdür. Bütün unbrick işlemlerini bununla gerçekleştiriyoruz. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmamızın amacı sizin de bildiğiniz gibi mi flashın çalışıp çalışmaması değil driver ların kurulmasıdır.

dediğini anladım sıkıntı yok. bende telin sürücüsü bunlara gerek kalmadan kuruyorum ki. Şöyle bişey var sürücülerin yüklenmesinde herhangi bir hata alındığında sürücü imza zorlamasını devredışı bırakıyorum o da hiç başıma gelmedi sürücülerin kurulmasında :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
dediğini anladım sıkıntı yok. bende telin sürücüsü bunlara gerek kalmadan kuruyorum ki. Şöyle bişey var sürücülerin yüklenmesinde herhangi bir hata alındığında sürücü imza zorlamasını devredışı bırakıyorum o da hiç başıma gelmedi sürücülerin kurulmasında :)
Mi flash içindeki sürücüler imzasız olduklarından imza zorlama devre dışı olmadıktan sonra win7 üstü işletim sistemlerinde driverlar kurulmuyor hocam. İmza zorlamayı devre dışı bırakınca da soruyor imzasız kurmak istermisiniz diye :) Gerçi şuan benim pc driver manyağı oldu. Çakışmaya başladı driverlar mtk com porta 9008 portunun driver ını atadı geçen. Tamam dedim format vakti geldi :D

Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
Mi flash içindeki sürücüler imzasız olduklarından imza zorlama devre dışı olmadıktan sonra win7 üstü işletim sistemlerinde driverlar kurulmuyor hocam. İmza zorlamayı devre dışı bırakınca da soruyor imzasız kurmak istermisiniz diye :) Gerçi şuan benim pc driver manyağı oldu. Çakışmaya başladı driverlar mtk com porta 9008 portunun driver ını atadı geçen. Tamam dedim format vakti geldi :D

win7 de sorması normal herşeyi soruyor :D ben ondan win 7 kullanmıyorum :D win 8.1 de öyle sorun yok :D hahahaha aslında bi sürücüyle işin bittiği zaman sürücüğü devre dışı bırak veya kaldır. Daha sağlıklı olur. :D Format atmana gerek yok sistem geir yükleme oluştur. sıkıntı olduğunda sistemi geri yüklersin :D

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
win7 de sorması normal herşeyi soruyor :D ben ondan win 7 kullanmıyorum :D win 8.1 de öyle sorun yok :D hahahaha aslında bi sürücüyle işin bittiği zaman sürücüğü devre dışı bırak veya kaldır. Daha sağlıklı olur. :D Format atmana gerek yok sistem geir yükleme oluştur. sıkıntı olduğunda sistemi geri yüklersin :D
Hocam win8 de 8.1 de 10 da sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınca bu imzasız sürücüyü kurmak istermisiniz diyw soruyor. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmazsanız imzası yok siye kurmuyor size de birşey sormuyor. Program kaldır gibi olmuyor onlar, inf dosyası bir kere sisteme girdimi formatsız temizlenmiyor.

Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
Hocam win8 de 8.1 de 10 da sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınca bu imzasız sürücüyü kurmak istermisiniz diyw soruyor. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmazsanız imzası yok siye kurmuyor size de birşey sormuyor. Program kaldır gibi olmuyor onlar, inf dosyası bir kere sisteme girdimi formatsız temizlenmiyor.

3 kere sürücü imzadını devre dışı bıraktım sürüyü telefonun sürücülerini yükledim yine sormadan yükledi hatasız bi şekilde. İnf dosyasıyla bi kere sıkıntı başka markanın sürücüsünü yüklerken oldu onunda inf dosyasını yüklemedi. mi4c'nin bütün sürücülerini yükledi :D

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
3 kere sürücü imzadını devre dışı bıraktım sürüyü telefonun sürücülerini yükledim yine sormadan yükledi hatasız bi şekilde. İnf dosyasıyla bi kere sıkıntı başka markanın sürücüsünü yüklerken oldu onunda inf dosyasını yüklemedi. mi4c'nin bütün sürücülerini yükledi :D
Hocam bakın pek çok uzaktan bağlantı gerçekleştiriyorum. Pek çok win8 8.1 10 pc ye mi flash kurdum. 04.01 64 bit sürüm içerisindeki sürücüler imzasız olduklarından imza zorlama kapalıyken kurulum yapılınca bu sürücü imzasız yine de yüklemek istiyormusunuz diye soruyor. Eğer daha önce o sürücü bilgisayara kurulmuşsa zaten kurulduğu için sormuyor. Siz bundan dolayı karşılaşmamış olabilirsiniz veya sizin sürücüler imzalıdır.

Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
Hocam bakın pek çok uzaktan bağlantı gerçekleştiriyorum. Pek çok win8 8.1 10 pc ye mi flash kurdum. 04.01 64 bit sürüm içerisindeki sürücüler imzasız olduklarından imza zorlama kapalıyken kurulum yapılınca bu sürücü imzasız yine de yüklemek istiyormusunuz diye soruyor. Eğer daha önce o sürücü bilgisayara kurulmuşsa zaten kurulduğu için sormuyor. Siz bundan dolayı karşılaşmamış olabilirsiniz veya sizin sürücüler imzalıdır.

anladım, kendim yükledim sürücüyü, başkası kursa anlarım. Dün pcye kendim format attım telefonun sürücülerini kendim yükledim sorun çıkmadı. Belki pclerin win8 ve win 10ların sürücüleri yüklerken sıkıntı olabilir bazıları sürücüleri yüklerken hata alır ve yükleyemez o durumda var :)

Oyla:

Hüseyin Gül

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi4-c
Konular
3
uzmanlara sesleniyorum twrp konusunda yardım edebilecek birisi varmı mi4c cihazıma twrp kurup birde global room attımmı aman bir daha dokunmicam :) gerekli dosyaları indirdim ama sürekli cmd de falan farklı yazılar çıkıyor komut verirken

Oyla:
Üst Alt