Yardım Mİ 4 USB Endoscope Camera SORUNU

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. ? bir sorum olacak acaba daha önce deneyen oldu mu ? aliexpress aldığım örnek link : mi4 de çalışmıyor bir çok program deneme me rağmen olmadı oysaki telefonun OTG desteği var.. aynı cihaz kızıma aldığım LeTv 600 ve bir çok SAMSUNG S6 ve S7 de aynı uygulamalar ile denedim. çalıştı. işlemci desek LeTv Helio X10 SAMSUNG daha farklı .. Bu arada SONY Z4 ve lenevo da da çalışmadı. yani bir şey seçiyor ama ne olabilir. sizce neden çalışmaz ekran ile yada başka neyle alakası olabilir. teşekkür eder iyi günler dilerim.

şunu da belirtmekte fayda var.. kitkat da çalışmamıştı belki dedim android 6 da çalışır güncellemeden sonra hemen denedim. gene çalışmadı. Bu arada Samsung cihazlar android 5 LeTv yi hatırlayamadım ama oda 5 olmalı heralde..

Moderatör tarafında düzenlendi:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
teşekkürer fakat cd ki apk da olduğu gibi.. bunuda yükeleyemiyorum. uygulama yüklenmedi. hatası alıyorum.

şimdi eskisini kaldırdım ve sizin gönderdiğinizi yükledim. sonra play store deki ni yükledim güncelleme yapıyor dedi. programı açtım. kabloyu taktım ama gene görmedi.. lütfen başka ne yapabilirim neden olabilir. teşekkürler.

telefonun ayarları ile ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam kargo ile bana yollarsanız bi bakabilirim. Sizin telefonunuzda otg destegi olduguna eminmisiniz?

Telefon ile bir alakasi yok hocam. Acaba sizin usb kameranin kablosu kopuk olabilirmi?

Hocam yeni çektim bak bu fotoları.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam birsey daha sorayım. Siz otgye takınca kameranın önündeki ledler yanıyormu?

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
merhaba günaydın.. bende ki yazılım bu değil.. ayrıca yukarıdaki usb izinlerini benden istemiyor. bu arda telefon mi4 demiştim OTG desteği var. ama resimdeki uygulama bende olan bu değil. bendeki aşağıda resimdeki uygulama..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
değil..

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam benim attigim linkteki zipi cikarin. Zipin icindeki apkyı yukleyin. Calismazsa otg kablonuzu degistirin. Oda olmazsa muhtemelen sizin kameranizda kablo kopugu var. Kargoda gelirken zarar gormus olabilir

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
kamerayı direk takıyorum OTG KABLOSU arada kullanmıyorum. bu arada kamera başka telefon ve pc de çalışıyor. ama program ekranları fark ettiyseniz uyuşmuyor. sizin gönderdiğiniz zip li dosyanın içerisindeki apk yı yükledim zaten.

merhabalar ne yaptıysam neyi denediysem olmadı.. bu konuda başka bir fikri olan varmı ayrıca Ottway arkadaşıma çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu.. Ottway arkadaşım başka neler yapabiliriz.şunuda söylemek istiyorum ki bana gönderdiğin program ile buraya resimleri koyduğun program farklı gibi. acaba bağlanınca kamera aktif oluncamı bu görüntüler çıkıyor.. Teşekkürler.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam evet kamera aktif olunca degisiyor ekran. Hocam sunuda sorayim. Otgye baglayinca kameranin ledi yaniyormu?

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
evet yanıyor

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam dedigim programi yukleyeceksiniz. Baska cagresi yok. Bakin yukle diyince yuklenmiyor evet basima geldi aksam. Benim telefonda engelledi yuklemeyi. Yükle butonuna basin. Yukleniyor yazacak. Ve engellendi gibi bir yazi gelicek. Siz direk alttaki tusa tikliyorsunuz iptal ediyor. Engellendi yazisi alinca menüyü alta çekin. Orada görülmeyen bir menü çıkıyor. Oradan yinede devam et yazisi cikiyor. Ona tikladiginda otomatik yukler

Oyla:

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
öncelikler şunu açığa kavuşturalım.. ilk önce sizin gönderdiğinizi yüklüyorum daha sonra ise play storeda kini değilmiydi. fakat sizin gönderdiğinizi yükledikten sonra program sadece play storedeki ile güncelleme yapıyor.. yani zaten var diyor.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam google play sadece anlık cozum icin onermistim ben sana. Sen benim gonderdigim apk yı yükle. Sıkıntınız otg kablosu kullanamadiginizdan dolayıda olabilir.

Oyla:
Üst Alt