HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
2-3 hafta önce geldi bana a15 güncellemesi. Zaten acelem de ondan. Hyperos 2 güncellemesini de kurup telefonu sıfırlicam. Büyük güncellemelerden sonra telefonu sıfırlarım, a15 ten sonra sıfırlamadım bekledim
Hos 2 şuan görünmüyor.A15 hos1.1 de betada

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Hos 2 şuan görünmüyor.A15 hos1.1 de betada
xiaomi update sitesinde beta gözüküyor ama bana geldi. Ya orda yanlış yazmışlar beta değil yada ben beta testerım :)

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Bir sorunum var arkadaşlar. HyperOS 2 ye güncelleme yaparken cihaz 1 geri döndü belki bazılarınız okumuştur gönderilerimi. İmei falan attik. Şimdi tema uygulamalarında kısa yol bölümü renk uygulamasi çalışmıyor. Aynı renkte kalıyor. Sorun ne olabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-08-16-28-15-540_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-08-16-28-15-540_com.android.chrome.jpg
    534,7 KB · Görüntüleme: 41

merozse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merro
Cihazım
14 ultra
Konular
0
arkadaşlar bence güncellemeyi yapmayın.bi kaç ay bekleyin. 2 tane animasyon getircez diye sarjı stabiliteyi fln patates etmişler bi farkı yok ai fln da boş iş

Erhanbaki Yenice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan Yenice
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
Severek Kullandığım Mi 14 Ultra (Dirençli İmei Kayıtlı) telefonumu HyperOs 2.0 güncellemesini almadığı ve hata verdiği için satmak istemiyorum..
Bence bu zamana kadar, bu kadar yazılımla uğraşan arkadaşlar bu sorunu çözebilirler en azından imei silinip orjinal imeiye döndükten sonra HyperOs2 deyken tekrar imei atılabilmeli. Bunu çözüp para karşılığında yapsınlar razıyım ama kimse bi çözüm üretemiyor.. 😌 Yapan bilen varsa buradan yazsın herkes faydalansın bence ..
Cihaza global beta 2.0 mı kurdunuz yoksa eu rommu yani guncelleme ota mi yoksa twrp üzerinden mi guncellediniz çünkü bugün gördüğüm bir videoya göre dirençli cihazların hyoer OS 2.0 aldıktan sonra hata verdiğini ve IMEI sinin gittiğini söylüyorlar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ben yurt dışı aldım yaklaşık 4 ay önce 14 ultra aldığım yer kayıdini istersen yapabiliriz dirençle demişti ancak bana çok mantıklı gelmediği için bende gerek yok illaki yazılımla çıkar dedim ve çıktıda dediğim server kayıt yaptırdım 10gun önce beta sürümlerine kayıt yaptırmıştım topluluk grubundan beta hyproes 2 de geldi yaptım guncellemeyi hatasız çiçek gibi yağ gibi akiyor yurtdışı cihaz alan arkadaşlarıma öneride bulunayım bunu yapanlar üretenler mühendisler sonuç olarak ehh nihayetinde yazılım bu gidip cart diye cihazı açtırıp kayıt yaptırmasin beklesin ben bu şekilde olacağını bildiğim için bekledim ve kazanan ben oldum tam tamina yarı fiyatına 14 ultra sahibi oldum tavsiyedir acele etmeyin sıfır cihaz alıp açtırmak yazık edersiniz kalın saglicakla
Forumda böyle aklı selim sahibi insanların olduğunu görmek hakikaten memnuniyet verici. clap~~clap~~clap~~

paylent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramo
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
12
Forumda böyle aklı selim sahibi insanların olduğunu görmek hakikaten memnuniyet verici. clap~~clap~~clap~~
Bu direnç işi yıllardır var ama sever kaydı 1 ay oldu arkadaşa denk geldi, ya gelmesydi ne olacaktı seve seve yaptırmak zorunda kalacaktı

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Bu direnç işi yıllardır var ama sever kaydı 1 ay oldu arkadaşa denk geldi, ya gelmesydi ne olacaktı seve seve yaptırmak zorunda kalacaktı
öyle ya,ben 13 proyu kayit ettirirken server meselesi yoktu mesela, mecburiyetten direnc kayit yaptirdim

Üst Alt