HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Bu direnç işi yıllardır var ama sever kaydı 1 ay oldu arkadaşa denk geldi, ya gelmesydi ne olacaktı seve seve yaptırmak zorunda kalacaktı
Emin ol gene yaptırmazdim iki telefon kullanırdım 4 ay ne olcak sanki

Yusufakgnx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
Server kaydı cikacagini bilseydim bende direncsiz alirdim cihazı. Direncli 14 ulralar patladi
Dostum Dirençli oluota imeili orjinale çevirenler güncellemiş ve dirençi geriya almada var orjinal haline çevirme öylede yaparsın yani sım'e yazılan yazılımla alakalı şuan nv data hatası

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Dostum Dirençli oluota imeili orjinale çevirenler güncellemiş ve dirençi geriya almada var orjinal haline çevirme öylede yaparsın yani sım'e yazılan yazılımla alakalı şuan nv data hatası
(hyperos 2 ye güncellenen 14 ultralar brick oluyor bilginiz olsun. efs yedeğiniz varsa yükler geçerseniz açılırmı bilmiyorum denenmedi. yani bizim uzaktan yapabileceğimiz şeylerde değil bunlar yedek aldıysanız kendiniz halletmelisiniz. yedekten kastınız qcn ise zaten o olmaz. twrp ile alınmış efs yedeğiniz olmalı)

Bugün forumda tekniseyen Hasan beye sordum cevabı bu şekildeydi. Esf yedeği yoktur muhtemelen bir çok cihazın. Benim yok mesela. EfS de BOOTLEADER kilidi açılmış cihazda alınabiliyor. Yani kısaca benim cihaz şimdilik kapalı kutu. Çözüm bulunana kadar Bu şekilde kullanamaya devam.

Yusufakgnx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
(hyperos 2 ye güncellenen 14 ultralar brick oluyor bilginiz olsun. efs yedeğiniz varsa yükler geçerseniz açılırmı bilmiyorum denenmedi. yani bizim uzaktan yapabileceğimiz şeylerde değil bunlar yedek aldıysanız kendiniz halletmelisiniz. yedekten kastınız qcn ise zaten o olmaz. twrp ile alınmış efs yedeğiniz olmalı)

Bugün forumda tekniseyen Hasan beye sordum cevabı bu şekildeydi. Esf yedeği yoktur muhtemelen bir çok cihazın. Benim yok mesela. EfS de BOOTLEADER kilidi açılmış cihazda alınabiliyor. Yani kısaca benim cihaz şimdilik kapalı kutu. Çözüm bulunana kadar Bu şekilde kullanamaya devam.
BL kilidi kapalı sım1 tek imei var Sım2 orjinal bunu sıfırlarsam orjinale döner ve güncellenir diyen çok oldu

Yusufakgnx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
Direnç kayıtlı sadece sım1 Botlaader kilidi kapalı cihazı sıfırlarsam orjinale dönermi dönerse hat okurmu şebeke gelirmi acaba birileri bilgilendirme verebilir mi

Yusufakgnx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
14 ultra direnç tek sım kayıtlı Cihazımın yazılımı UNAMIXM Fakat bana gelen güncelleme VNAMIXM güncelleyince nv data hatası, veriyor bu yüzden mi bilmiyorum ama

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-15-50-09-106_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-17-15-50-09-106_com.android.settings.jpg
    280,5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2024-12-17-15-50-13-415_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-17-15-50-13-415_com.android.updater.jpg
    217,9 KB · Görüntüleme: 12

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
14 ultra direnç tek sım kayıtlı Cihazımın yazılımı UNAMIXM Fakat bana gelen güncelleme VNAMIXM güncelleyince nv data hatası, veriyor bu yüzden mi bilmiyorum ama
Başındaki harf android sürümünü belli ediyor android sürümü değiştikçe o da değişir

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
14 ulta bende kullanıyorum. Direnç kayıtlı olduğu için güncelleme yapamıyoruz. Hyperos 2 yi modifiye eden olursa yükleme ancak öyle olur. Şuan riskli

RoZeee216

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
0
Bende de mi 14 ultra vardı YD geçen hafta aldım ime atıldı lakin 2.0.5.0 güncelemesin de ime orjinaline dönüyor ve ime tekrar atamadılar eski sürümde ime atabildeler şu anki güncel 2.0.5.0 sürümüne atamadılar ve kafamı kurcalıyan eyer sörvır olayı doğru ise yaptırıcam bu hafta sonu umarım olur.

Üst Alt