- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 14 ultra
- Konular
- 0
Hocam merhaba 2.500 e kime yaptırdınız acaba2.500 yaptırdım ben.
Hocam merhaba 2.500 e kime yaptırdınız acaba2.500 yaptırdım ben.
Hocam merhaba 2.500 e server kaydını kime yaptırdınız acaba. Yardımcı olursanız sevinirim2.500 yaptırdım ben.
Muhtemelen cihazınız Çin modeli. Önce fake room dan kurtarma operasyonu yapıyor lar. Sonra Server kaydı yapılıyor. Daha sonra hos2 ye güncelleme yapabiliyorsunuzbende yd 14 ultra kullanıyorum 1.0.2.0. UNAMIXM sürümünde fake rom yüklü tek sim direnç kayıtlı bl kilidi kapalı güvenilir bir şekilde nasıl güncelliyeceğim hypreos 2 ye
bu işlemleri ankarada yaptırabileceğim biri varmı anlayan ve ücreti ne kadar tutar ortalamaMuhtemelen cihazınız Çin modeli. Önce fake room dan kurtarma operasyonu yapıyor lar. Sonra Server kaydı yapılıyor. Daha sonra hos2 ye güncelleme yapabiliyorsunuz
Uzaktan bağlantı ile yapılacak. Özelden yazınbu işlemleri ankarada yaptırabileceğim biri varmı anlayan ve ücreti ne kadar tutar ortalama
Çevriliyor denilmişti. Bende de çift hat direnç kayıtlı 14 Ultra vardı, fiyat almıştım. Gerçi o fiyatı vermektense cihazı satıp sıfır cihaz alırım ve daha sonra server kaydı yaptırırım dedim, öyle de yaptımDirenç kayıtlı olanlarda, Server kayda çevrilmiyormuş.
Değişen Direnç tekrar eski haline çevrildikten sonra yapılabildiği söyleniyorÇevriliyor denilmişti. Bende de çift hat direnç kayıtlı 14 Ultra vardı, fiyat almıştım. Gerçi o fiyatı vermektense cihazı satıp sıfır cihaz alırım ve daha sonra server kaydı yaptırırım dedim, öyle de yaptım