HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

Raca52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Orjinal rom'dan bahsi geçen konu nedir hocam, diğer cihaz kullanıcıları farklı bir yazılım kullanmıyor zaten, orjinal olmayan yazılım da güncelleme almaz zaten.
Öyle bir durum yok yani hocam yanlış anlaşılma olmasın hiç anladigim konular değil fakat çevremde mi 11 ultra mi 13 ultra hyperos 2.0 geçti onlarda bizde olduğu gibi sorun olmayınca garip geliyor

oguzsahinf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
le x820
Konular
4
Merhaba dostlar. Mi 14U yu sıfır aldım. Hemen direnç kayıt yaptırdım. Mevcut yazılım hyperos 1.0.2.0 UNAMIXM.
Ota üzerinden güncelleme gelir mi ? BL kapalı gözüküyor. Normalde direnç atıldığında Bl açılıyor diye biliyorum ama kapalı bende.
Ota uzerinden güncelleme geldiğinde indirip kurarsam sıkıntı yaşar mıyım? Bilen bir hocam yardımcı olabilir mi

oguzsahinf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
le x820
Konular
4
Merhaba dostlar. Mi 14U yu sıfır aldım. Hemen direnç kayıt yaptırdım. Mevcut yazılım hyperos 1.0.2.0 UNAMIXM.
Ota üzerinden güncelleme gelir mi ? BL kapalı gözüküyor. Normalde direnç atıldığında Bl açılıyor diye biliyorum ama kapalı bende.
Ota uzerinden güncelleme geldiğinde indirip kurarsam sıkıntı yaşar mıyım? Bilen bir hocam yardımcı olabilir mi
Bu arada ben alalı 2 ay oluyor. Yani aldığımda server kaydı henüz çıkmamıştı.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Dirençli Xiaomi 14 ultrami sattım. Yazılımın güncellenmemesi ve 15 ultranin gelecek olması ile piyasa ölmeden elden çıkarayım istedim.

15 ultra için beklemedeyiz. Umarım server kayıt olur o geldiğinde ')
Cihazı ne kadara elden çıkardınız? Benimki de dirençli de, elden çıkartıp yeniden sıfırını almak ve server kayıt yaptırmak mantıklı mı diye düşünüyorum. Eğer burada rakam yazmak yasak ise özelden yazabilirsiniz

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Direnç yapılırken Bootloader açılmaz. Herkes gibi sizde 14 Ultra da güncelleme den muzdarip oldunuz. Şuan bulunduğunuz room fake room ve güncelleme almaz. Şuan bendeki room sürümü 1.0. 12.0 ve hyperos 1 de. Hos2 güncellemesi geldi fakat cihaz dirençli olduğu için hos2 ye güncelleme yapamıyorum. En azından siz benim gibi 1.0.12.0 numarasına güncelleyin.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5
Direnç yapılırken Bootloader açılmaz. Herkes gibi sizde 14 Ultra da güncelleme den muzdarip oldunuz. Şuan bulunduğunuz room fake room ve güncelleme almaz. Şuan bendeki room sürümü 1.0. 12.0 ve hyperos 1 de. Hos2 güncellemesi geldi fakat cihaz dirençli olduğu için hos2 ye güncelleme yapamıyorum. En azından siz benim gibi 1.0.12.0 numarasına güncelleyin.
Bu durumda cihazı elden çıkartmak daha mantıklı görünüyor. Benim de BL kilidi denilen şey kapalı fakat Taiwan ROM yüklü. Bana da Hyperos 2 geldi ama sizin gibi ben de güncelleyemiyorum. Bir de yakınlık sensörü ve telefonun stabilizasyonu hakkında bir sürü problem yaşıyorum. Resmen tiksindirdi. Sanırım dirençli şekilde satıp eğer server kayıt varsa S24 Ultra ya da bunun sıfırını alıp server kayıt yaptıracağım

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Cihazı ne kadara elden çıkardınız? Benimki de dirençli de, elden çıkartıp yeniden sıfırını almak ve server kayıt yaptırmak mantıklı mı diye düşünüyorum. Eğer burada rakam yazmak yasak ise özelden yazabilirsiniz
29500'e sattım hocam. 15 ultra bekliyorum.

14 ultranin batarya performansından memnun değildim. Şuan Xiaomi 13 kullanıyorum resmen 14 ultranin 2 katı gidiyor şarjı.

hayretlericerisindeyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
5

14 ultranin batarya performansından memnun değildim. Şuan Xiaomi 13 kullanıyorum resmen 14 ultranin 2 katı gidiyor şarjı.
Ben de o fiyat aralıklarında satışa çıkarmayı planlıyorum. 29-31 bin TL bandında alıcı bulabilirsem iyi olacak. 14 Ultra'da şu anda yoğun kullanımda 6-8 saat arası süre alıyorum. Eğer nadiren kullanırsam 14-18 saat aralığına çıkabiliyor. Ayarların birçoğu varsayılan ayarlarda, optimum düzeyde değil

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Ben de o fiyat aralıklarında satışa çıkarmayı planlıyorum. 29-31 bin TL bandında alıcı bulabilirsem iyi olacak. 14 Ultra'da şu anda yoğun kullanımda 6-8 saat arası süre alıyorum. Eğer nadiren kullanırsam 14-18 saat aralığına çıkabiliyor. Ayarların birçoğu varsayılan ayarlarda, optimum düzeyde değil
Sizin iyiymiş, ben 6 saat ekran süresi hiç alamadım.

Satış için bence vakit kaybetmeyin 15 ultra tanıtılacak Şubat ayı gibi ve dirençli cihazlara yazılım yükleme işinin patlaması piyasayı düşürecektir

oguzsahinf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
le x820
Konular
4
Romu kontrol ettim hocam. Fake değil. Cihazı ilk aldığımda bir güncelleme gelmişti. Yaptım kurdu. Bir problem olmamıştı. IMEI de gitmedi. Yine güncelleme gelir mi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben memnunum aslında. Şarj iyi gidiyor.Direnç işlemi uygulanırken bir problem yaşamış olabilir misiniz? İşlem kötü yapılmışsa sorun çıkarıyor diye biliyorum

Üst Alt