Rom Mi 14 için hangi ROM kullanılmalı?

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Merhaba arkadaşlar. Mİ 14 cihazımı yeni aldım. Telefon da şuanda resimdeki sürüm var. Ben ios tan Androide yeni geçtim. Android artık daha iyi bana göre. Her neyse şöyle özetlemek isterim sorumu.
Cihazda hangi Rom daha stabil ve iyi çalışır.
Mesajlar ve telefon uygulaması google'ın kendi uygulamaları gibi geldi bana.
Herhangi bir rom kurarsam cihaz garanti dışı kalır mı? Bu işlemler xiaomi tarafında nasıl ilerliyor
Stabilite ve performans olarak kullanan varsa benimle paylaşırsa sevinirim gerçekten.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yenicheri2011

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
omar
Cihazım
Mi 5s
Konular
21
Merhaba arkadaşlar. Mİ 14 cihazımı yeni aldım. Telefon da şuanda resimdeki sürüm var. Ben ios tan Androide yeni geçtim. Android artık daha iyi bana göre. Her neyse şöyle özetlemek isterim sorumu.
Herhangi bir rom kurarsam cihaz garanti dışı kalır mı? Bu işlemler xiaomi tarafında nasıl ilerliyor
Stabilite ve performans olarak kullanan varsa benimle paylaşırsa sevinirim gerçekten.
cihaza göre değişir. Globallerde çin tabanlı romlar sıkıntı çıkarıyor, çin cihazlarda da global romlar sorun çıkarıyor. Benim çin cihazı global rom yükleyince şebeke çekmiyor

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Yani bnm şuan öyle bi sorun yok gibi orjinal olarak kullanıyorum sıkıntısını görmezsem devam ederim diye düşünüyorum

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Arkadaşlar tavsiyesi olan var mı ?

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Arkadaşlar tavsiyesi olan var mı ?
Baska roma geçmek için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Eğer açıksa stock global rusya yada tayvan romu yükleyebilirsiniz(bu iki romda miui arama ve mesaj uygulaması mevcut). Custom rom isterseniz elite lite yükleyebilirsiniz

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Baska roma geçmek için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Eğer açıksa stock global rusya yada tayvan romu yükleyebilirsiniz(bu iki romda miui arama ve mesaj uygulaması mevcut). Custom rom isterseniz elite lite yükleyebilirsiniz
Kilidin açık olması garantiyi götürüyor bildiğim kadarıyla. Aklıma takılan şu var bide. Eğer bu romları yüklersem imei gider mi cihazım mi store dan alınma yurt içi cihaz. Garanti işini belki görmezden gelebilirim ama imei sıkıntı olucaksa yüklemem

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Ben Rus romu öneririm gayet stabil ve hızlı geldi pil performansı da güzel denemeye değer

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Endonezya romu xiaomi kendi arama ve mesajlaşma uygulması olan romlardan biri stabil olarak bana göre en stabil diye bilirim bende kullanıyorum. Endonezya romunu önere bilirim.

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Endonezya romu xiaomi kendi arama ve mesajlaşma uygulması olan romlardan biri stabil olarak bana göre en stabil diye bilirim bende kullanıyorum. Endonezya romunu önere bilirim.
Endonezya romu çoğu cihazda iyi kendini kanıtlamış bir rom ve belki en stabil rom ancak hyperos Rus romu da çok iyi

Denemek gerek

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Endonezya romu çoğu cihazda iyi kendini kanıtlamış bir rom ve belki en stabil rom ancak hyperos Rus romu da çok iyi

Denemek gerek
Hyper Os Endonezya romu kullanıyorum memnunum. Hyper os Rusya romu'da iyidir ama kullanmadım bişey diyemem 4 senedir Endonezya rom kullandığım için bu rom'dan devam ederim

Üst Alt