- Adım
- Sagopa
- Cihazım
- Mi 13T Pro
- Konular
- 0
Iki üç gün once Almanya yapmıştım hocam.hocam bölge neydi acaba bana halen gelmedi
Iki üç gün once Almanya yapmıştım hocam.hocam bölge neydi acaba bana halen gelmedi
yok hocam kayitsiz halen 8 ayim varDirenç falan var mı telefonda
1.0.10.0 Sürümünde olanlara güncelleme gelmiyor maalesef cihazınızı 1.0.9'a düşürüp öyle güncellemeyi deneyin. BL Kilidiniz açık ise direk yükleyebilirsiniz.dostlar guncellemeyi halen alamadim. 1.0.10.0 surumunde takili kaldim neredeyse butun bolgeleri gezdim ama guncelleme gelmiyor. benim gibi baska guncellemeyi alamayan var mi?
hocam cok sacma bi olay bl kilidim kapali surum dusurmek icin cihazimi sifirlamak istemiyorum cunku yedekleyemeyecegim kadar cok veri var. bi sure sonra xiaominin 1.0.10.0 surumune de dagitmasi gerekmez mi? beklemek daha mantikli gibi geliyor bana.1.0.10.0 Sürümünde olanlara güncelleme gelmiyor maalesef cihazınızı 1.0.9'a düşürüp öyle güncellemeyi deneyin. BL Kilidiniz açık ise direk yükleyebilirsiniz.
Ayarlar > Ana Ekran > Ana Ekran Düzeni'ni Yoğun olarak ayarlarsanız eğer yan yana 5 tane uygulamayı tekrar koyabilirsiniz.Bu akşam itibariyle yazılım kayıtlı 13t pro telefonuma hyperos 2.0.6.0 yazılımını sorunsuz şekilde yükledim.telefon ekranına 5 tane uygulamayı yanyana koyuyordum artık 4 tane koyabiliyoruz.android 14 15 oldu.bana göre baska bir değişiklik yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir şekilde IMEI silinme durumuda olmadi