Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

HL_Rockk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Yükledim hiç bi değişiklik yok animasyonlar değişmiş pile bakacam yapay zeka falan gelmemiş işte duvar kağıdı seçenekleri eklenmiş başka değişiklik yok stabilite olarak bişey değişmemiş
Eea romuna ilk çıktığında yüklemiştim, baktım ki bahsedilen hiçbir yeniliği eklememişler, geçtim rus romuna. 1.5 ay geçti üzerinden hala bişey eklememişler. Xiaomi kendi bacağına sıkıyor bu şekilde

HL_Rockk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0
Eea romuna ilk çıktığında yüklemiştim, baktım ki bahsedilen hiçbir yeniliği eklememişler, geçtim rus romuna. 1.5 ay geçti üzerinden hala bişey eklememişler. Xiaomi kendi bacağına sıkıyor bu şekilde
Doğru diyosun senin yüklediğini biliyorum forumdan takip etmiştim dediğine katılıyorum samsung eski modellere bile yapay zekayı verirken xiaomi boş boş güncelleme veriyor sürüm güncellemesi yada arayüz güncellemesi olduğu zaman değişen pek bişey olmuyo bil iyi dediler ben onun için yükledim aslında çok hızlı şarj bitiyordu 14t pro daki özellikleri verebilirdi ama vermediler uzun yıllardır samsung kullanmıyorum ama geçebilirim Kısmet

HL_Rockk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0
Pil konusunda sabah 6.45 te şarjdan çıkardım şuan %93 işe gelirken kullandım müzik video izleme Bluetooth kulaklık vardı şuan pil durumu daha iyi olmuş oturmuş sanırım normalde gün içinde şarja takardım bakalım tek şarjla eve gidersem pil gayet memnun eder

HL_Rockk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0
HyperOs 2.0 yükseltilen cihazlar için Super XiaoAi yapay zeka güncellemesi verilecekmiş 27 ocaktan itibaren dağıtım başlayacak. Bakalım gelmesi ne kadar sürer.
O zaman ne olduğunu anlarız.

Super XiaoAi”nin Temel Özellikleri

Çok Modlu Etkileşim
Super XiaoAi, ses, ekran ve görsel etkileşimin mükemmel bir karışımını sunuyor:

Ekran Tanıma : Ekrandaki nesneleri tanımlar ve benzer nesneleri arar.

İçeriği Anlama : İçeriği etkileşimli olarak anlamak için içeriği daire içine alın.

Kamera Entegrasyonu : XiaoAi'nin yardımıyla kamerayı kullanarak gerçek dünyayı yorumlayın.

Küresel Doğal Dil Araması
Geliştirilmiş doğal dil işleme, kullanıcıların aşağıdakiler arasında arama yapmak için belirsiz veya bağlam tabanlı sorgular kullanmasına olanak tanır

Fotoğraflar, Videolar, Belgeler

Notlar, Kayıtlar

Hadi inşallah

SagoP

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sagopa
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
Bana güncelleme hala gelmedi normal midir?

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Normaldir. Henüz Beta kullanıcıları için güncelleme sunuldu. Normal kullanıcılar için güncelleme mevcut değildir.
Yanlışın var. Genel kullanıcıya sunuldu güncelleme ama muhtemelen parça parça gönderdikleri için arkadaşa henüz gelmedi

SagoP

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sagopa
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
Üst Alt