Soru Mi 13T pro bilgi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
cihaz yeni oldugu icin abartmislar hocam.simdi yaptirmayij sizde zaten 1 yila yakın kullanim suresi var.yani evet ucuz degil 15 binlik cihaz ama yuksek model kullanmal istiyorsaniz bu sekilde ya s23 serisi alacaksnz server kaydi yapacaksnz yada bu paralara tr cihazi note 12 mi 11t pro felan alacaksnz
Aynı benim gibi, bende Mi11T Pro felan aldım, kafam rahat, BL kilidi kapalı, global rom.....oh be Dünya varmış valla...şimdi HyperFOS yüklemiş hocalarımızın yorumarını bekleyeceğiz heyecanla8-|

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
Aynı benim gibi, bende Mi11T Pro felan aldım, kafam rahat, BL kilidi kapalı, global rom.....oh be Dünya varmış valla...şimdi HyperFOS yüklemiş hocalarımızın yorumarını bekleyeceğiz heyecanla8-|

cihazin kurcalanmamasi iisteyenler icin en dogru secim hocam 😂

erkn_ctnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
18

Hocam artık sıkıldım mi 8 se Sirius gibi bir cihazda sürekli rom değişmekten aslında artık stabilik istiyorum güçlü bir cihaz olsun tak sim kartı kullan kafasımdayım ama 13T pro alırsam direnç işlemi olayı var asla yaptırmak istemem ne yapcam çözemedim 😂

Ü

Üye silindi 265308

Guest

Hocam valla benimkide 🧱 olduktan sonra rom atmak yasak haha~~

Global rom bootloader açık

Fakat Redmi note 10 pro için anlaşma yaptım satıcı ile sadece cihaz hakkında birilerine başvurmam gerek siz değerli üyelerimizdende yardım almak isterdim
Şimdi önümde 4 telefon var

12 pro 5g
12
11 pro
9 pro
10 pro

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Merhaba arkadaslar,
13t pro aldim ve yaklasik iki haftadir kullaniyorum , huawei den gectim bugulanma vs yapmadi cihazim.
Benim cihazla alakali bir kac sorum olacak deneyimli arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)
1-wifi ile gun boyu evde isem sarjim sabah 8 den gece 12 ye kdr cok rahat yetiyor ama mobil veri ile disarida cok hizli tukeniyor?
2-Bu telefonda kamerayi actigimda ayarlarimdan makro cekim yada super makro diye birsey bulamadim, makro cekim nasil yapiliyor?
3-Dosya yoneticisine girdigim de ekran resminde de gordugunuz gibi son islemler gozukuyor ve bunu kapatamiyorum ama huawei de kapaniyordu. Bunun bir yolu varmidir?
simdiden tesekkur ederim:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-14-22-41-52-516_com.mi.android.globalFileexplorer-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-14-22-41-52-516_com.mi.android.globalFileexplorer-edit.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 17
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba arkadaslar,
13t pro aldim ve yaklasik iki haftadir kullaniyorum , huawei den gectim bugulanma vs yapmadi cihazim.
Benim cihazla alakali bir kac sorum olacak deneyimli arkadaslar cevaplarsa sevinirim :)
1-wifi ile gun boyu evde isem sarjim sabah 8 den gece 12 ye kdr cok rahat yetiyor ama mobil veri ile disarida cok hizli tukeniyor?
2-Bu telefonda kamerayi actigimda ayarlarimdan makro cekim yada super makro diye birsey bulamadim, makro cekim nasil yapiliyor?
3-Dosya yoneticisine girdigim de ekran resminde de gordugunuz gibi son islemler gozukuyor ve bunu kapatamiyorum ama huawei de kapaniyordu. Bunun bir yolu varmidir?
Maalesef ora kapanmıyor.Farkli bir Explorer denerseniz iyi olur

erkn_ctnn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
18
Merhaba arkadaslar,
Fazlasıyla tatmin ediyor mu ve ne kadara aldınız hocam cihazı herhangi bir kayıt yada yurtdışı cihaz ise direnç işlemi falan yaptırdınız mı

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Fazlasıyla tatmin ediyor mu ve ne kadara aldınız hocam cihazı herhangi bir kayıt yada yurtdışı cihaz ise direnç işlemi falan yaptırdınız mı
Hocam valla huawei p40 lite den gectim, ekran muhtemesem oyun performansi grafiklerde oyle.
Yani telefondan her seyiyle memnunum tek problemi disarida cok sarj yemesi ama benden kaynaklanabilir onu tam cozemedim.
Kamerasida muhtesem ben direk mi turkiye garantili aldim 35600 olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef ora kapanmıyor.Farkli bir Explorer denerseniz iyi olur
Hocam peki makro cekim ve sarj konusunda bilginiz varmidir

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam valla huawei p40 lite den gectim, ekran muhtemesem oyun performansi grafiklerde oyle.
Yani telefondan her seyiyle memnunum tek problemi disarida cok sarj yemesi ama benden kaynaklanabilir onu tam cozemedim.
Kamerasida muhtesem ben direk mi turkiye garantili aldim 35600 olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki makro cekim ve sarj konusunda bilginiz varmidir
Şarj konusunda 13 t pro iyidir

Makro çekim ise sağ üstte üç noktaya basınca çıkar

Üst Alt