Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu şekilde örnek göstereyim çince programın sağ üstteki flash butonuna giriyorsunuz telefonu mi assistant modunda bağlayıp mavi olan çince butonlardan üstteki sunucu üzerinden indirip güncelleme alttaki ise indirmiş olduğunuz recovery stock romunu seçip flashlamak için bu yöntem ayrıca fake romdan çıkmak içinde kullanılabilir kesinlikle bootloader açmanıza gerek yok
Hocam elimde bootloader kapali çin cihazı var üzerinde global 1.06 rom vardi manuel olarak 1.08 yükledim ama artık bu şekilde olmuyor mi assitant ile yükselltme yapabilirmiyim ? Teşekkürler
Bende de aynı sorun vardı aldığım yerle görüştüm bootloader açılacak yeniden yazılım atılır sıfırlanır telefon deyince kendi çabalarımla bişeyler denedim ve sıfırlama yapmadan hyper os stock romu yükledim mi assistant ile şuan fake romdan çıktı official hyper os rom kurulu hiç bişey gitmedi telefonda bootloader kilidide açılmadı aldığım yere attım nasıl yaptın bizede bi anlat diyor adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilirim
O kadara gerek yok ben yaptım yardımcı olabilirim ama her bilgisayar görmüyor telefonu bootloader açılmasına falan gerek yok
Hiç gerek yok bootloader açmaya
Bootloader açmanıza gerek yok ben açmadan hyper os yükledim fake romdan çıktı telefon
Arkadaşlar selamlar uzun yıllardır xiaomi kullanıcısı olarak, (2018'den bu yana) mi 8 lite ile başladığım bu yolculuğa mi 13 ultra ile devam etmek istiyorum, birçok mi telefon kullandım artık değişmek istiyorum 4 yıldır da poco x3 nfc kullanıyorum, İlk çıktığı günden beri severek kullandım...
Arkadaşlar selamlar uzun yıllardır xiaomi kullanıcısı olarak, (2018'den bu yana) mi 8 lite ile başladığım bu yolculuğa mi 13 ultra ile devam etmek istiyorum, birçok mi telefon kullandım artık değişmek istiyorum 4 yıldır da poco x3 nfc kullanıyorum, İlk çıktığı günden beri severek kullandım...
Ben fake romdan daha değişik birseye denk geldim cihazın modeli yüklediğiniz yazılıma göre degsiiyor örnegin eu rom yukleyince model kodunun sinu DC oluyor global yukleyince c gidiyor G oluyor bu mumkunmudur hatta eu rom yukleyince telefon band 20 yi görmüyor anlayan varmı arkadaslar bundan telefon IMEI çin versiyon gözüküyor ce yazısı yok kapakta