Yardım Mi 13 Ultra MIUI 14.0.2.0 Fake ROM

beyret

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Grck
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
3
Komple güncelleme için çince son sürüm mi assistant yükleyip telefonu recovery moduna girip mi pc suite modunda bilgisayara bağlamanız gerekiyor bootloader açmadan güncelleme yükleyebilirsiniz o şekilde
tam olarak nasıl yaptınız anlatırsanız çok sevinirim

fcosgun57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Konular
0
Tabiki öncelikle miflash ile orjinal bir rom flaşlamak gerekiyor.

Mi phone assistant son sürümü bu bunu indirip kurun cep telefonu modelinize uygun olan adb&fastboot driverlarını kurun telefonu kapatın ses açma ve kapama tuşuna basılı tutarak açın titrediğinde power tuşunu bırakın mi recovery modu gelecek ordan ses kısma tuşuyla mi phone assistant (mi pc suite) üstüne gelin power tuşuna 1 kez bastığınızda mi phone assistant (mi pc suite) modu açılacak bilgisayara kurmuş olduğunuz mi phone assistant uygulamasını açın ve orjinal usb kablosu ile pc ye bağlayın telefonu görecek resimdeki ekrandan flash işaretini seçtiğinizde bu ekran gelecek üstteki mavi buton sunucu üzerinden indirip güncelleme altta ki mavi buton indirmiş olduğunuz recovery stock romunu seçip flashlama. İşlem yarım saat 40 dk kadar sürüyor güncelleme bittikten sonra fake romdan çıkmış oluyor telefon artık ota üzerinden güncelleme alabiliyor telefon altını çiziyorum BOOTLOADER kilidini açmanıza gerek yok telefon sıfırlanıyor bootloader açtığınızda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader açmadan telefonu stock roma güncelleyebiliyorsunuz bu yöntem ile ama bilgisayarda driverların yüklü olması gerek telefonu görmesi için.

Ekli dosyalar

• IMG-20240415-WA0015.jpg
    IMG-20240415-WA0015.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 37

Aeqitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf cihan
Cihazım
Xperia z2
Konular
0

Bootloader açmadan telefonu stock roma güncelleyebiliyorsunuz bu yöntem ile ama bilgisayarda driverların yüklü olması gerek telefonu görmesi için.
merhabalar. dediğiniz şekilde yapıyorum ancak yükleme başlıyor ve bir türlü 0'dan ilerlemiyor. epey bekledim fakat %0 ı geçemiyorum. yardımcı olabileceğiniz bir şey olur mu ya da yapacağım bir şey

aydnyksll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
13 ultra
Konular
0
Merhaba fakeromu değiştirdiğimde telefonun kayıt işlemleride sıfırlanmış olurmu

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13

selam hocam 13 ultra chına cıhaz ıcın global son surume yukselttım mı assıstant ıle, programı chına stable hyper os yuklemek ıcın de kullanabılırmıyız

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
merhabalar. dediğiniz şekilde yapıyorum ancak yükleme başlıyor ve bir türlü 0'dan ilerlemiyor. epey bekledim fakat %0 ı geçemiyorum. yardımcı olabileceğiniz bir şey olur mu ya da yapacağım bir şey
Ordan indirme yapmıyor.orada yazan sürümü manuel olarak indirin. Recovery formatında sonu .zip olacak.sonra uygulama bende pc nin c d e / e bölümünde rom klasörü olusturmus,indirdiğiniz romu oraya kopyalayın.
Sonra da pc den assistans uygulamasının alttaki mavi çince yazıdan cihazı mi pc assistans ta bağlayın gerisini uygulama halleder.Kesinlikle cihaz açılmadan cıkarmayın.
Not:Güncelleme bittiğinde cihaz sıfırlanmaz uygulamalar silinmez imei gitmez.
Gönül rahatlığıyla uygulamayı kullanabilirsiniz.

2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt