Yardım Mi 11T güncellerken hata oluştu.

sefaucr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
11T
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Xiaomi 11T cihazıma xiaomi tool v2 uygulaması ile mıuı 14 kurmak istedim.
Cihaza ımeı atılıydı ,üzerinde mıuı 12.5 global vardı.
xiaomi tool v2 ile mıuı 14 kurarken mıuı normal şekilde çalışıyor kısmından telefon açıkken yazılımı başlattım telefon kapandı ve yazılım yüklenmeye başladı yüklenirken yarım sayfa büyüklüğünde hata satırı oluştu.
Şu anda mı logosu geliyor logonun solunda 5-6 satır yazı çıkıyor bazen bu ekran parlaklığı kısık şekilde yineleniyor. Ve fastboot modu da değişmiş durumda.
Bu telefona ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı düzelir mi çok önemli benim için yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20230521_180511.jpg
    IMG_20230521_180511.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230521_180554.jpg
    IMG_20230521_180554.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 32

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
bugun bu mi 11 t lere miui 14 geldi heralde bi bolluk yaşanıyor" arkadaşlar bu konuyu gören mi 11t imei li cihazlar" bunlar güncellenirse mi flash olur ayarlardan güncelleme olur twrp vs vs güncelerseniz imei gidecektir telefon açılmayacaktır recovery ekranında altta kırmızı nv data yazısı öylece kalır lütfen güncellemeyin bu cihazları illa güncelleyecekseniz bu cihazlara dirençle işlem yaptırın o zaman güncelleyin

Melih4580

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MELİH
Cihazım
Mİ 11 ULTRA
Konular
1
bugun bu mi 11 t lere miui 14 geldi heralde bi bolluk yaşanıyor" arkadaşlar bu konuyu gören mi 11t imei li cihazlar" bunlar güncellenirse mi flash olur ayarlardan güncelleme olur twrp vs vs güncelerseniz imei gidecektir telefon açılmayacaktır recovery ekranında altta kırmızı nv data yazısı öylece kalır lütfen güncellemeyin bu cihazları illa güncelleyecekseniz bu cihazlara dirençle işlem yaptırın o zaman güncelleyin
Mi 11T lerde direnç değişimi gerekli değil. Tek sime imei atılabiliyor. Direnç değişimi snapdragon işlemcili mi11t pro da yapılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 11T lerde direnç değişimi gerekli değil. Tek sime imei atılabiliyor. Direnç değişimi snapdragon işlemcili mi11t pro da yapılır.

Sp flash tool programını indir. Mi 11t güncel versiyonu indir. Sp flash tool aç. İstersen önce nasıl çalıştığını videolarda izle ve yazılımı gerekli yerde göstererek ekle. Buradan bypass ı işaretle ve downloada bas telefon kapalıyken ses açmaya basılı tutarak pc ye tak alttaki yükleme işlemi telefonu görecek ve yükleyecek. Sakın %100 olmadan çıkarma. Bitince pcden ayır. Telefonu aç ve kurulumunu yap.
Ama büyük ihtimalle imei gidebilir. Bunuda imei attırabiliyorsun. Direnç değişimi sadece mi 11T pro için. Senin ki pro değilse atılır.

Son düzenleme:

sefaucr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
11T
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sp flash tool programını indir. Mi 11t güncel versiyonu indir. Sp flash tool aç. İstersen önce nasıl çalıştığını videolarda izle ve yazılımı gerekli yerde göstererek ekle. Buradan bypass ı işaretle ve downloada bas telefon kapalıyken ses açmaya basılı tutarak pc ye tak alttaki yükleme işlemi telefonu görecek ve yükleyecek. Sakın %100 olmadan çıkarma. Bitince pcden ayır. Telefonu aç ve kurulumunu yap.
Ama büyük ihtimalle imei gidebilir. Bunuda imei attırabiliyorsun. Direnç değişimi sadece mi 11T pro için. Senin ki pro değilse atılır.
Öncelikle teşekkürler cevap için.
Benim telefon Mi 11T,işlemcisi MediaTek Dimensity 1200
Yukarıda Mi 11T güncel versiyondan kastınız mıuı sürümü müdür?

sefaucr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
11T
Meslek
Öğrenci
Konular
1

Denedim ama usb yi bağlayınca telefon açılış konumuna geliyor ama açılmıyor bağlantı kopuyor
Telefon mıuı logosunun geldiği ekranda kalıyor zaten normalde de, yani dm verity hatası veriyor kendi kendine kapanıp açılıyor ama logodan öteye geçmiyor
sp flash tool uygulamasında bypass seçeneğini de bulamadım hangi versiyonunda var benim indirdiğim versiyondakinde yoktu

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Press power button to continue yazıyor. Bu ekran gelince güç tuşuna bir kez bastınız mı hiç? Daha önxe benim de başıma gelmişti fakat bu ekranda güç tuşuna basınca açılıyordu.

Ayrıca şu linkteki çözüm sorunumu gidermişti:

sefaucr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
11T
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Press power button to continue yazıyor. Bu ekran gelince güç tuşuna bir kez bastınız mı hiç? Daha önxe benim de başıma gelmişti fakat bu ekranda güç tuşuna basınca açılıyordu.

Ayrıca şu linkteki çözüm sorunumu gidermişti:
Bastım ama açılmadı cihazda imei vardı stock rom kurmaya çalışırken bu hale geldi
Açılsa zaten denerim linkteki çözümü ama açılmıyor
Fastboot modundayken linkteki komutu denedim dm verity hatasını vermedi ilk logo geldiği zaman sonra titredi telefon kapandı açılırken yine dm verity hatasını verdi orda kalıyo bazen kendi kendine kapanıp açılıyor yine orada kalıyor

Melih4580

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MELİH
Cihazım
Mİ 11 ULTRA
Konular
1
Bastım ama açılmadı cihazda imei vardı stock rom kurmaya çalışırken bu hale geldi
Açılsa zaten denerim linkteki çözümü ama açılmıyor
Fastboot modundayken linkteki komutu denedim dm verity hatasını vermedi ilk logo geldiği zaman sonra titredi telefon kapandı açılırken yine dm verity hatasını verdi orda kalıyo bazen kendi kendine kapanıp açılıyor yine orada kalıyor
hocam ben bakayım bulursam size yollayım oradan dediğim şekilde yaparsınız umarımki kurtarırsınız

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28

hocam mtk cihazlara içi açılmadan yapılıyor bende biliyorum 2-3 kez imei yaptırmak yerine 1 kez direnç degişimi yapılırsa kullanıcı sonra sorun yaşamaz "cihazını sıfırlayabilir güncelleyebilir vs vs rsa iptal ediliyor mantığı bu diyelim kullanıcı 1 yıl sonra telefonu satmak istedi mecbur sıfırlayacak veya güncelleme yapmak isteyecek yapamayacak sürekli bir pranga olacak o yüzden tavsiye ediyorum bu arada merak etmeyin bende eski telefon tamircisiyim mtk ve snapdragon direnç değişimini evde yapabiliyorum "

Üst Alt