İlginç bendede tam tersi, eski cihazim k40 gaming den nerdeyse 2 kat daha hızlı ve iyi çekiyor. Cihazinizda donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntı olabilir garantisi varsa garantiye yollayin eski cihazım xperia z dede böyle bir sorun vardi asansörde çekmiyordu normalde çeken yerde, garantiye yolladim yaptılar sağolsunlar.
Merhaba, telefonumda ilk günüm şarj gerçekten beklediğimden kötü maalesef,bu ayarları yaptım teşekkür ediyorum.
Bir de telefon görüşmelerinde ahize sesinden memnun değilim ahize sesini root yapmadan yükseltebilir miyiz acaba bilginiz var mı?
Merhaba, telefonumda ilk günüm şarj gerçekten beklediğimden kötü maalesef,bu ayarları yaptım teşekkür ediyorum.
Bir de telefon görüşmelerinde ahize sesinden memnun değilim ahize sesini root yapmadan yükseltebilir miyiz acaba bilginiz var mı?
Mehaba Arkadaşlar Bir iki Arkadışımız Rica Ettiği İçin Birde Nette Var Ama Hangisi Neyi Yükseltiyor? Tam Anlatılmıyor Diye Bende Konuya Açıklık Getirmek İçin Kendim Yaparak Resimlerini Alıp Size Sunuyorum Önce Hoparlör Sesi Yükseltme Sonra Kulaklık Sesi Yükseltmeyi Anlatacağım Bizim Telefonda...