Merhaba arkadaşlar twrp bir türlü yükleyemedim cihazıma yardımcı olabilecek var mı bu yüzden eu romuda güncelleyemiyorum
Hocam çok karışık geldi bu bana çince vs birde tek seferlikmiş normal bir yolu çıktıda ondada yüklüyorum twrpyi bilgisayarda açılmıyorMerhaba, konuya baktınız mı ?
Recovery - Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. TWRP yükleme aracını indirin ve zip dosyasından...forum.miuiturkiye.net
Dun bir baska yontem paylastim, onu denediniz mi?Merhaba arkadaşlar twrp bir türlü yükleyemedim cihazıma yardımcı olabilecek var mı bu yüzden eu romuda güncelleyemiyorum
Hocam disk görüntü dosyası bozuk hatası veriyor bilgisayarda twrp yi açamıyorum mıuıforum da bahsedilen yeni yöntemle yapmayı denerkenNasil bir sorun ile karsilasiyorsunuz? Detay verebilir misiniz?
Göremedim sanki hocam hangi paylaşımdıDun bir baska yontem paylastim, onu denediniz mi?
Hocam son çare tekrar deneyeceğim yeni yeni bu işlere girişiyorum okuyunca gözüm korktu biraz daha kolay yolu vardır belki diye yazayım dedimAslinda tarife göre yapildiginda karsik degil,tariftede aciklandigi gibi dili ingilizce yaptigiktan sonra " Onekey Inject TWRP " secenegi secildikten sonra TWRP kalici oluyor .Slot A veya B uyarisi geldiginde ,rom nasil yüklü ise secilmesi gerekiyor genelde Slot -A - olmasi lazim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam disk görüntü dosyası bozuk hatası veriyor bilgisayarda twrp yi açamıyorum mıuıforum da bahsedilen yeni yöntemle yapmayı denerken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Göremedim sanki hocam hangi paylaşımdı