- Adım
- Kudret
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 50
Teşekkürler , denedim çalıştı...
Kuracak arkadaşlara benim yaşadığım probleme istinaden tekrar bilgi vereyim...
1- Twrp yi install etmeden telefonun ekran kilitlerini kaldırıp twrp yi install edin.
2- Twrp ekranı gelince advance tabından " Install Recovery Ramdisk " ile twrp yi kalıcı hale getirin.
3- Telefonu normal boot edip tekrar ekran kilidi oluşturun. Artık sonraki Twrp açılışında data birimini çözmek için ekran kilidi gelecektir bu adımdan sonra ilgili romları sorunsuz kurabileceksiniz. (Ben twrp yi kurduktan sonra telefona ekran kilidi oluşturmadan twrp üzerinden rom kurulumu yapamadım "vendor " yazma hatalarına denk gelmiştim bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhaba, Denedım Twrp Ekranında Ramdisk bölümüne geliyorum ama Twrp yi görmüyorum. Nasıl gösterdiniz ?Teşekkürler , denedim çalıştı...
Kuracak arkadaşlara benim yaşadığım probleme istinaden tekrar bilgi vereyim...
1- Twrp yi install etmeden telefonun ekran kilitlerini kaldırıp twrp yi install edin.
2- Twrp ekranı gelince advance tabından " Install Recovery Ramdisk " ile twrp yi kalıcı hale getirin.
3- Telefonu normal boot edip tekrar ekran kilidi oluşturun. Artık sonraki Twrp açılışında data birimini çözmek için ekran kilidi gelecektir bu adımdan sonra ilgili romları sorunsuz kurabileceksiniz. (Ben twrp yi kurduktan sonra telefona ekran kilidi oluşturmadan twrp üzerinden rom kurulumu yapamadım "vendor " yazma hatalarına denk gelmiştim bilginize. )