Telefonun son durumu nedir
Telefonun son durumu nedir
Bu elemana nasıl ulaşırızvalla haklisiniz hocam. Cihazin bu hale gelmesi icin hicbir sebep yoktu ortada. YEdek bile alamadim. Telefon gitse umrumda degil de, isin yoksa 1 2 gun herseyi geri yukle, giden resimler videolar bilgiler de cabasi. Bu isten bu kadar para verdikten sonra bu cihaza bir daha odemem gerektigiyle cikarsam, muhtemelen aldigim son xiaomi cihazi bu olur. Plaka kaydi olayini kapattiklarindan beri zaten uyuz oldum, simdi tam ahimi aldilar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef sonunda cozum aramaktan pes ettim. Brick telefonlari EDL moddan kurtaran meshur elemana(unrickRU) parasini(29$) odeyip telefonu 10 dakikada canlandirdik. Yaptigi islemelrden anladigim kadariyla miFlashTools'un kirilmis bir versiyonunu kullaniyor. Bu versiyon ona bir kod yolluyor ve bu kodu alip kirilmis uygulamada girip yetkilendirme kontrolunu geciyor. Yaptigim tum sahara EDL flash denemelerinde ben de bu kisimda tikanmistim. Sonunda cihaz kendine geldi ama ne demisler kurt kisi atlatir ama yedigi ayazi unutmaz... Xiaomi gozumden dustu.
Forumda Türk arkadaşlar var, onlar da aynı işi yapıyor, onlarla yapmanızı öneririm. Ama İngilizcem yeterli iletişimde sorun yaşamam diyorsanız unbrickRU kullanıcı adı. Telegramdan.Bu elemana nasıl ulaşırız
unrickRU isimli kişi kimdir nerededir nasıl ulasabilirizvalla haklisiniz hocam. Cihazin bu hale gelmesi icin hicbir sebep yoktu ortada. YEdek bile alamadim. Telefon gitse umrumda degil de, isin yoksa 1 2 gun herseyi geri yukle, giden resimler videolar bilgiler de cabasi. Bu isten bu kadar para verdikten sonra bu cihaza bir daha odemem gerektigiyle cikarsam, muhtemelen aldigim son xiaomi cihazi bu olur. Plaka kaydi olayini kapattiklarindan beri zaten uyuz oldum, simdi tam ahimi aldilar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef sonunda cozum aramaktan pes ettim. Brick telefonlari EDL moddan kurtaran meshur elemana(unrickRU) parasini(29$) odeyip telefonu 10 dakikada canlandirdik. Yaptigi islemelrden anladigim kadariyla miFlashTools'un kirilmis bir versiyonunu kullaniyor. Bu versiyon ona bir kod yolluyor ve bu kodu alip kirilmis uygulamada girip yetkilendirme kontrolunu geciyor. Yaptigim tum sahara EDL flash denemelerinde ben de bu kisimda tikanmistim. Sonunda cihaz kendine geldi ama ne demisler kurt kisi atlatir ama yedigi ayazi unutmaz... Xiaomi gozumden dustu.
nasıl güncelleme yapacağız ozamanMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşım bu cihaz da kronik hata arka kapak açılıp test poin yapılması lazım
eksik yazmisim adini ama forumda yardimci olabilecek arkadaslar da var, onlara danisin lutfen.unrickRU isimli kişi kimdir nerededir nasıl ulasabiliriz