Cihazım Mi 11T(pro olmayan model)
Miui Indo 14 A13 yüklü
5.0: 108mp çalışmıyor Zoom kısmın da fotoğraf ve video da ST modu çalışmıyor Gece modu çalışmıyor Bunların dışında problem yok
4.9: neredeyse hepsi çalışıyor, portre kısmındaki 35mm 50mm modları çalışmıyor ya da ben beceremedim ama problem değil benim için ek olarak portre modunda yanlış odak olunca galeriden düzeltme yapmak isteyince bokeh efekti bozuluyor (11t kullanıcıları için dikkatli çekmenizi tavsiye ederim) ek olarak pro mod da ki video modunda doygunluk keskinlik çalışmıyor ayarlar da fotoğraf kalitesi süper yapınca bir fark göremedim ya da ben fark edemedim fotoğraf boyutu olarak değişiyor ama
Leica ile portre modun da çekildiğim bir fotoğraf eklemek istedim renkleri kameradaki efektler kısmından kullandım ekstra bir uygulama da düzenleme yapmadım arkadaşım çekmeyi bilmediği için tam istediğim bir şey çıkmadı ama örnek olarak göstermek istedim
(Arkadaşım fotoğraf çektirmeye çağırdı ve baya güzel fotoğraflar çıkardım insta hesabına attığın da herkes sordu hangi kamera&telefonla veya kim çekti diye ben de deseydin onlara kaçak Xiaomi ile çekildim

)