- Adım
- Yok
- Cihazım
- Mi4
- Konular
- 0
Hayır. Sıkıntı olmaz.Şuan android 13 MIUI 14 kullanıyorum android 12 MIUI 13 yüklesem cihaz brick olur mu
Hayır. Sıkıntı olmaz.Şuan android 13 MIUI 14 kullanıyorum android 12 MIUI 13 yüklesem cihaz brick olur mu
bir nedeni varmı ?? bir kaç videoda paket paket geri yüklemeler gördüm ama telefonun önce fabrika ayarlarına yüklenmesi gerekiyor sanırım o derece riski var 12 den 11 e geçen arkadaşlar vardıŞuan android 13 MIUI 14 kullanıyorum android 12 MIUI 13 yüklesem cihaz brick olur mu
bir nedeni varmı ?? bir kaç videoda paket paket geri yüklemeler gördüm ama telefonun önce fabrika ayarlarına yüklenmesi gerekiyor sanırım o derece riski var 12 den 11 e geçen arkadaşlar vardı
ama en stabili mıuı 12.5 sürümü şarj konusunda üstüne tanımam geçmek için araştırma halindeim hiç denemedim çünküHocam ara ara hz düşmesi sorunu yaşıyorum stabil de de betada aynı bende eu nun MIUI 13 android 12 stabilini indirdim kurdum sorunsuz kuruldu, şuan hz düşmesi sorunu yaşamadım arka ekranı açtıktan hemen sonra ana ekrana dönünce bazen anlık drop yapıyor onun dışında bir sıkıntısı yok şimdilik
ama en stabili mıuı 12.5 sürümü şarj konusunda üstüne tanımam geçmek için araştırma halindeim hiç denemedim çünkü
Telefona setedit indir user resfresh rate 120 yazar ona bas 1 yaz yap bu kadar artık sabit 120 Hz kullanabilirsinMerhabalar telefonuma 23.1.3 miui14 eu rom yüklü bir kaç gündür telefonu normal kullanımda 120 Hz kullanıyorum ara sıra kendiliginden 60 hzye düşüyor ekran ayarlara baktığımda hala 120 de gözüküyor ve kendi kendine düzeliyor belli bir müddet sonra acaba rom hatasimidir yada herhangi bir çözümü varmıdır bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
SürümŞuan Endonezya romdayım sadece arka ekranı açınca anlık düşüyor onun dışında sıkıntı yok bu romda
Hocam aynı sorunu hala yaşıyorum, mıuı 14.0.1 e geçtiğimden beri öyle yeni bi güncelleme gelmiyecek mi yada sorunu çözdüyseniz nasıl çözdünüz ??Merhabalar telefonuma 23.1.3 miui14 eu rom yüklü bir kaç gündür telefonu normal kullanımda 120 Hz kullanıyorum ara sıra kendiliginden 60 hzye düşüyor ekran ayarlara baktığımda hala 120 de gözüküyor ve kendi kendine düzeliyor belli bir müddet sonra acaba rom hatasimidir yada herhangi bir çözümü varmıdır bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.