İpucu Mi 11 Ultra Eu Stable Kurulum Tavsiyesi

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhabalar arkadaşlar dün akşam eu stabil rom kuracaktim fakat uzun uğraşlar sonunda zor olsa da kurdum kurulum esnasinda kurulumun normal rom kurulumlara göre farklı olduğunu öğrendim yabancı forumlarda eu stabil kuracaksanız aşağıdaki adımlardaki gibi kurmanız gerekiyor.

1- ilk olarak mevcut kalıcı twrp kurduğunuzu var sayıyorum. Forumdaki unfoffical twrp dosyasını kullanabilirsiniz. Rom dosyasını da indirmiş olun.

2- Kuracağınız rom dosyasını cihazınızın ana dizinine atın.

3- Twrp den cihazınızı başlatın. Twrp den sıfırlama yapmadan mevcut romun üstüne kurun. (Evet doğru duydunuz sıfırlama yapmadan kurmanız gerekiyor.)

4- kurulum bittikten sonra wipe bölümüne girip format data yes yapıp ana ekrana dönüp reboot bölümünden systemi seçin. Cihazınıza rom başarılı şekilde kurulmuş olacaktır.

Not: Burada dikkat etmeniz gereken şey cihazı sıfırlama dan mevcut romun üstüne kurmak. Eski cihazımda ilk olarak wipe yapıp temizleme yaptıktan sonra kurulum gerçekleşiyordu. Dün uzun uğraşlar sonucu yabancı forumda kurulumun böyle yapıldığını öğrendim ve denedim başarılı sonuç aldım. Şuan eu stabil kullanmaktayım.

Bu işlemlerde sorumluluk tamamen sizlere ait olduğunu unutmayın.

CheckVizor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi4
Konular
0
Teşekkürler hocam. Ben fastboot yöntemi ile kurdum. O da biraz değişik.

emresycn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Soycan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
TCDD Tekniker
Konular
14
TRWP üzerinden bende öyle kurabildim. İlk olarak Fastboot üzerinden 13.0.12 kurdum. Daha sonra unfoffical twrp kurarak telefon hafızasına attığım 13.0.13 sürümünü kurdum ve kurulum sonrası format ve wipe yaptım. Yoksa kurulum yapılamıyor.

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
Miui dialer mi var Google mı?

Birde rear display (arka ekran) uygulama sürümünü yazarsanız sevinirim.

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Bu şekilde miui13 ilk çiktiginda 10ultra da böyle kuruluyordu sonradan düzeldi tabiki :)
Anlatım için teşekkürler

kanguncesi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
instagram atma sorunu var bende ki eurom da 0 kurulum yapılmasına rağmen devam ediyor fastboot olan versyonu kurdum trwp istemediğim için v.13.0.12 olan sürüm

Düzeltme yapıyorum

Önemli:
İnstagram gibi uygulamalarda çökme oluyorsa aşağıdaki ayarı uygulayın.
İzinler/ Gizlilik/ Cihaz Bilgileri Alma/ Her zaman izin ver

uyguladıktan sonra düzeldi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhabalar arkadaşlar dün akşam eu stabil rom kuracaktim fakat uzun uğraşlar sonunda zor olsa da kurdum kurulum esnasinda kurulumun normal rom kurulumlara göre farklı olduğunu öğrendim yabancı forumlarda eu stabil kuracaksanız aşağıdaki adımlardaki gibi kurmanız gerekiyor.

1- ilk olarak mevcut kalıcı twrp kurduğunuzu var sayıyorum. Forumdaki unfoffical twrp dosyasını kullanabilirsiniz. Rom dosyasını da indirmiş olun.

2- Kuracağınız rom dosyasını cihazınızın ana dizinine atın.

3- Twrp den cihazınızı başlatın. Twrp den sıfırlama yapmadan mevcut romun üstüne kurun. (Evet doğru duydunuz sıfırlama yapmadan kurmanız gerekiyor.)

4- kurulum bittikten sonra wipe bölümüne girip format data yes yapıp ana ekrana dönüp reboot bölümünden systemi seçin. Cihazınıza rom başarılı şekilde kurulmuş olacaktır.

Not: Burada dikkat etmeniz gereken şey cihazı sıfırlama dan mevcut romun üstüne kurmak. Eski cihazımda ilk olarak wipe yapıp temizleme yaptıktan sonra kurulum gerçekleşiyordu. Dün uzun uğraşlar sonucu yabancı forumda kurulumun böyle yapıldığını öğrendim ve denedim başarılı sonuç aldım. Şuan eu stabil kullanmaktayım.

Bu işlemlerde sorumluluk tamamen sizlere ait olduğunu unutmayın.
şimdi ben yeni aldım cihazı kilidi açık olarak gelcek önce minimal adb ile twrp 3.6.2 sürümünü kurcam fastboot ile sonra twrp açılınca wipe felan yapmadan direk eu rom dosyasını atıp kurcam en son format data yes yapcam öylemi sorunsuz şekilde kurulacak yani bu şekilde ? siz bunun tam tersini denedinizmi wipe yapı kurmayı yani öyle kurunca ne değişiyor böyle yapınca ne değişiyor merak ettim doğrusu

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi ben yeni aldım cihazı kilidi açık olarak gelcek önce minimal adb ile twrp 3.6.2 sürümünü kurcam fastboot ile sonra twrp açılınca wipe felan yapmadan direk eu rom dosyasını atıp kurcam en son format data yes yapcam öylemi sorunsuz şekilde kurulacak yani bu şekilde ? siz bunun tam tersini denedinizmi wipe yapı kurmayı yani öyle kurunca ne değişiyor böyle yapınca ne değişiyor merak ettim doğrusu
Normalde önceki kullandığım tüm cihazlarda mevcut yazılım silindikten sonra rom dosyaları vs cihaza atılıp install yapılıyordu bunda tam tersine mevcut yazılım silinmeden yani wipe yapmadan üstüne kuruluyor daha sonra format data yes yapılıyor.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Normalde önceki kullandığım tüm cihazlarda mevcut yazılım silindikten sonra rom dosyaları vs cihaza atılıp install yapılıyordu bunda tam tersine mevcut yazılım silinmeden yani wipe yapmadan üstüne kuruluyor daha sonra format data yes yapılıyor.
anladım kardeşim tamamdır bu şekilde sorunsuz kuruluyorsa ben okeyim bende öyle düşünüyordum stabil eu romu nasıl kurcaz rehber yok bişi yok yabancı forumlar haricinde diye sevindim böyle bir paylasım gördüğüme allah razı olsun bu arada problem A-B slotu muhabbeti twrp yi bile fastboot komutuyla kalıcı kurulmuyor önce twrpde önyükleyip sonra twrp içinden twrp.img dosyasını flashlamak gerekiyor ki twrp kalıcı olsun daha sonra sizin dediğiniz gibi hiç bir slotu ellemeden direkt install format data yapıp tamamlamak gerekiyor bu slot mevzusu ortalıgı karıstırıyor

Üst Alt