- Adım
- Emin
- Cihazım
- 11T Pro
- Konular
- 28
Valla globalden, bazı yerlerinin halen ingilizce olmasının ve ses kaydı yapan Dialerin olması dışında hiç bir fark yok hocamHyperOS Global kullanıyorum ben de. Skorpi hocma siz EU tarafından memnun musunuz? Ne gibi farkları var? Global sanki pil olarak fazla harcayan bir rom gibi geldi bana.
hocam selam deramosun linki var mıAldığım dan beri costom rom kullanıyorum uzun zamandır noob venom romdayım bootloader açık twrp yüklü ama bu romu PC den yüklemek daha basit ve şarjı iyi gidiyor performansı güzel donma takılma kasma gibi şeyleri yok kendi içinde özellikleri yeni bir rom daha yayınladılar dreammos diye indirdim ama yükleme fırsatım olmadı
Yok arkadaşım telegramda gruptan indirmiştimhocam selam deramosun linki var mı
Bir önceki sürüme göre nasıl hocam? Bir de benim telefon artık yüzde 16-17 deyince direkt kapanıyor. Birkaç kalibrasyon yöntemi denedim ama nafile. Bu konuda öneriniz olur mu?Yeni güncelleme geldi, yaptım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Tıpkısının aynısı, herhangi bir fark yok hocam, diğer konu ile ilgili maalesef bir önerim yok, üzgünümBir önceki sürüme göre nasıl hocam? Bir de benim telefon artık yüzde 16-17 deyince direkt kapanıyor. Birkaç kalibrasyon yöntemi denedim ama nafile. Bu konuda öneriniz olur mu?
Evet hocam yükledim