- Adım
- Sefa Duman
- Cihazım
- Mİ 9SE
- Meslek
- BT Uzmanı
- Konular
- 28
6A destekli bir kablo aldım interntten ama ondada durum aynı.
İndirip kurulumu yapacağım her halükarda ama yenilikler neymiş merak ettimYeni güncelleme geldi, güncelledim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yenilik yok hocam, sistem güncellemesi sadece, HyperOS 2 ye hazırlık gibi geldi banaİndirip kurulumu yapacağım her halükarda ama yenilikler neymiş merak ettim
Yeni güncelleme geldi, güncelledim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HyperOS mükemmele yakın hocam, Miui yi unutturdu bile çoktan, ne bir bug, ne başka bir hata, HyperOS 2 çok daha iyi olacak benceSkorpi hocam arayüz olarak HyperOS bana göre MİUİ'ye göre daha akıcı ve sıkıntısı yok gibi duruyor. deneyimleyip göreceğiz.
Aynen katılıyorum Skorpi hocam HyperOS 2 hakkında yabancı bir sitede güzel şeyler okudum ve bir kısmını forumda paylaştım inşallah MIUI de ki hataları tekrarlayıp beklentileri boşa çıkarmazlar bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun hocam.HyperOS mükemmele yakın hocam, Miui yi unutturdu bile çoktan, ne bir bug, ne başka bir hata, HyperOS 2 çok daha iyi olacak bence
Hyperos 2 bize gelmeyecek sanırım hocamHyperOS mükemmele yakın hocam, Miui yi unutturdu bile çoktan, ne bir bug, ne başka bir hata, HyperOS 2 çok daha iyi olacak bence
Gelecek diyorlar hocam bekleyip,göreceğiz inşallahHyperos 2 bize gelmeyecek sanırım hocam
İnşallah gelir son bir şarkı olur bizim için sonra da güncelleme desteği bitecek çünküGelecek diyorlar hocam bekleyip,göreceğiz inşallah