- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Mi11T
- Konular
- 6
Takipteyim hocam.Xiaomi.eu Kararlı Sürüm Mi 11 Lite 4g (courbet) (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) için Yayınlanıyor. Ama Hiç Bir yerde TWRP si Mevcut değil. Bu Rom Nasıl Yüklenir Bilgisi Olan paylaşabilirse sevinirim.
Takipteyim umarım bilen vardir açıklamaya gelicekXiaomi.eu Kararlı Sürüm Mi 11 Lite 4g (courbet) (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) için Yayınlanıyor. Ama Hiç Bir yerde TWRP si Mevcut değil. Bu Rom Nasıl Yüklenir Bilgisi Olan paylaşabilirse sevinirim.
Hayır hocam, mi 11 Liteye eu rom bu yolla kurulmaz. Cihazı çökertirsiniz. Farklı bir yükleme durum söz konusu.mi flash tool ile kurulabirsiniz.
1 hafta önce V12.0.8.0 eu room kurdum ve kullanıyorum. Zaten telefona sıfırdan yazılım (room) kuruluyor nasıl çökme olacak. Anlayamadım. Sadece telefon sıfırlanacak.Hayır hocam, mi 11 Liteye eu rom bu yolla kurulmaz. Cihazı çökertirsiniz. Farklı bir yükleme durum söz konusu.
Twrp henüz çıkmadığı için Bu sayfadaki anlatımla telefona ait rom indirilerek yüklenebilir.
Rehber - Recovery Olmadan Xiaomi.EU Romu Yükleme Rehberi
Bazen Xiaomi.EU romları daha cihaza ait custom recovery (orangefox, twrp, pitchblack) yokken yayınlanabiliyor ve çoğu kullanıcı custom recovery olmadığı için Xiaomi.EU romlarının kendi cihazlarına yüklenmesinin imkansız olduğunu düşünür ancak durum tam olarak öyle değildir.Bu rehberi okuyarak...forum.miuiturkiye.net
Demek ki benim eu rom hazırlayıcılarından öğrendiğim bilgi yanlışmış güle güle kullanın hocam. Ben yukarıda verdiğim linkteki anlatımla eu rom yükledim mi 11 liteye. Eu romu yüklemek için twrp veya farklı bir şey beklemeye gerek olmadığını öğrenmiş olduğuma sevindim.1 hafta önce V12.0.8.0 eu room kurdum ve kullanıyorum. Zaten telefona sıfırdan yazılım (room) kuruluyor nasıl çökme olacak. Anlayamadım. Sadece telefon sıfırlanacak.
Merhaba, güle güle kullanın öncelikle.Peki bu 12.0.8.0 EU Rom'un stabil ligi nasıl,herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı.Bende yüklemeyi düşünüyorum,bu google rehber falan çok kötü, önceki telefonumda EU Rom vardı çok memnundum, bunda ise memnun değilim.1 hafta önce V12.0.8.0 eu room kurdum ve kullanıyorum. Zaten telefona sıfırdan yazılım (room) kuruluyor nasıl çökme olacak. Anlayamadım. Sadece telefon sıfırlanacak.
Şuanda eu rom kullanıyorum.Hayır hocam, mi 11 Liteye eu rom bu yolla kurulmaz. Cihazı çökertirsiniz. Farklı bir yükleme durum söz konusu.
Twrp henüz çıkmadığı için Bu sayfadaki anlatımla telefona ait rom indirilerek yüklenebilir.
Rehber - Recovery Olmadan Xiaomi.EU Romu Yükleme Rehberi
Bazen Xiaomi.EU romları daha cihaza ait custom recovery (orangefox, twrp, pitchblack) yokken yayınlanabiliyor ve çoğu kullanıcı custom recovery olmadığı için Xiaomi.EU romlarının kendi cihazlarına yüklenmesinin imkansız olduğunu düşünür ancak durum tam olarak öyle değildir.Bu rehberi okuyarak...forum.miuiturkiye.net
Öncelikle Global rom dan daha stabil. Şarj, arayüz vs. Herhangi bir problem yok. Sıkıntısız.Merhaba, güle güle kullanın öncelikle.Peki bu 12.0.8.0 EU Rom'un stabil ligi nasıl,herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı.Bende yüklemeyi düşünüyorum,bu google rehber falan çok kötü, önceki telefonumda EU Rom vardı çok memnundum, bunda ise memnun değilim.