Cihaz ince, ister istemez de ısınıyor, ısıyı daha çok hissediyorsunuz. Bir de cihaz alanı küçüldükçe ısınma ve soğuma daha hızlı olur. Garantisiz olarak tavsiye etmiyorum zaten. Diğer konuda da yazdım 2021 cihaz önerilerini. Oradan sorunuz hocam, ayrı ayrı konulardan yazmak biraz karışıklık yaratıyor.Diğer bölüme yazdım şimdi konuyu daha iyi anladım garantisiz redmi note 8 almıştım memnunum şimdi miu 11 lite düşünüyorum malum artık imei sorunu var satıcılar cozduklerini ve denediklerini söylediler eski usul imei atiyoruz dediler ikinci sorum ısınma şikayetleri var sizden ricam aydınlatıcı bilgi rica ediyorum teşekkürler
TeşekkürlerCihaz ince, ister istemez de ısınıyor, ısıyı daha çok hissediyorsunuz. Bir de cihaz alanı küçüldükçe ısınma ve soğuma daha hızlı olur. Garantisiz olarak tavsiye etmiyorum zaten. Diğer konuda da yazdım 2021 cihaz önerilerini. Oradan sorunuz hocam, ayrı ayrı konulardan yazmak biraz karışıklık yaratıyor.
sorunu çözebildin mi? yardımcı olabilirim istersen.bu cihazda play protech sertifikası yok hatası alıyorum
ayrıca mesaj ve aramalarda google görünüyor