- Adım
- Muharrem
- Cihazım
- Mia2
- Konular
- 8
Eğer hocam getiririseniz bize de haber verir misinizTakibe aldım benimde radarimda bu cihaz. Kibar cihazlara hasret kaldım
Eğer hocam getiririseniz bize de haber verir misinizTakibe aldım benimde radarimda bu cihaz. Kibar cihazlara hasret kaldım
Henüz çok yeni bir cihaz ve kronik bir sorunu olup olmadığını bilmiyoruz ama her açıdan mi8se'nin yerini doldurabilecek bir cihaz gibi duruyor. Bence evet, alabilirsiniz hocam.merhaba, mi8se'den geçeceğimde mi10 lite düşünüyordum buna denk geldim. ne diyorsunuz alayım mı?
Vallahi bende dört gözle bekliyorum bir an önce gelsin diye ama yok hala piyasada maalesefHiç gelecek gibi durmuyor, yalnızca 4G üzerinden dönüyor piyasa umarım yanılırım.
Hocam Facebook bir grupta 1-2 haftaya 5g versiyonunun geleceği söylendi.Hiç gelecek gibi durmuyor, yalnızca 4G üzerinden dönüyor piyasa umarım yanılırım.
hangi grup hocam bir sürü varlarHocam Facebook bir grupta 1-2 haftaya 5g versiyonunun geleceği söylendi.
bilmiyordum, teşekkür ederim.Keremkk, 3.24
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net