Recovery Mi 11 Lite 5G NE TWRP(Unofficial)

dangerboon38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8
Konular
13
İnternetteki araştırmalarım sonucunda cihazıma TWRP kurabildim. Yardım olması için elimden geldiğince anlatım yapmaya çalışacağım.

Cihazımızın Bootloader Kilidi ve Usb hata ayıklama açık olmalıdır.
Öncelikle ADB ve Fastboot driverlarına ihtiyacımız var

Driverları doğru şekilde yükledikten sonra verdiğim dosyayı açın
Zip den çıkardıktan sonra cmd-here.exe çalıştıralım
Cihazı fastboot moduna alıp usb kablosuyla pc ye bağlayalım
Cmd ekranından -Fastboot Devices komutu ile cihazımızın doğru şekilde bağlı olduğunu teyit edelim
Ardından -Fastboot boot twrp.img komutu ile cihazı twrp ile boot edelim.(Bu aşamada telefon direkt olarak twrp ile açılıyor)
Henüz twrp cihaza flash yapılmadı.
Cmd ekranına dönelim -Adb devices komutu ile cihazın bağlı olup olmadığını kontrol edelim.
-Adb push twrp.img /sdcard/ komutu ile twrp dosyamızı cihaza gönderelim.
Twrp üzerinden install bölümüne gelip /sdcard dizininden twrp.img secelim (dosyayı görmek için sağ alttan zip yerine img olmasına dikkat edin)
twrp.img sectikten sonra Select partition to flash image kısmından recovery olanı secelim ve kaydıralım.
işlem tamamlandıktan sonra recovery yüklenmiş olacak.​

Ben bu yöntem ile twrp kurmayı başardım öncesinden bi çok farklı yöntem denedim farklı img dosyaları flashladım Cihazın orjinalliğinin dışına çıktığım için işlem sizde başarılı olmayabilir. Eu Global 12.5.9 Android 11 De denenmiştir. Sorumluluk Şahsınıza aittir. Anlatım için özür dilerim İyi Forumlar.

Not : boot işlemi başarılı olmaz ise vbmeta.img dosyasını - Fastboot flash vbmeta vbmeta.img komutu ile flashladıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Twrp Kaynak :

Ekli dosyalar

• vbmeta (1).zip
    206 bayt · Görüntüleme: 253

ferhatsarac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi 8se
Konular
0
vallahi oldu açıklamanın aynısını yaptım oldutabi bu arada açıklamanın nasıl olması gerektigini bi çok defa araştırmalarm sonucu yaptım

ferhatsarac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi 8se
Konular
0
vallahi oldu açıklamanın aynısını yaptım oldutabi bu arada açıklamanın nasıl olması gerektigini bi çok defa araştırmalarm sonucu yaptım bi zaman sonra sisten çöktü ama tekrar eu rom attım düzeldi

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
ya twrp yükliycen yada android 12 birisinden feraget etmek gerek.tlf nerdeyse 1 yaşına girdi hala twrp yok çok model olduğu için ama bu tlf en çok satan modeller arasında sadece lisa için yok problem ara model tlf almamak lazım herşeyi en sona alıyor.

dangerboon38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8
Konular
13
vallahi oldu açıklamanın aynısını yaptım oldutabi bu arada açıklamanın nasıl olması gerektigini bi çok defa araştırmalarm sonucu yaptım
Benim cihazımdada twrp root işlemleri tamam eu 12.5.9 kullanıyorum 2 ay oldu cihazı alalı memnunum gayet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem hangi işlemde çöktü ben bu işlemi eu 12.5.9 yüklü iken yaptım herhangi bir sorun bulunmuyor suanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya twrp yükliycen yada android 12 birisinden feraget etmek gerek.tlf nerdeyse 1 yaşına girdi hala twrp yok çok model olduğu için ama bu tlf en çok satan modeller arasında sadece lisa için yok problem ara model tlf almamak lazım herşeyi en sona alıyor.
Kesinlikle katılıyorum lakin biraz uğraştırdı ama sorunsuz kullanıyorum ben şuanda

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
android 12'de olmuyor, twrp programı çince oluyor.

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
android 12 için çıkmış orange fox R12.1 deneyen oldumu yabancı sitelerde çalışıyor diyorlar.

ferhatsarac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi 8se
Konular
0
Eu rom 12.5.9 rom kullanıyorum birşeyleri bilmeden öğrenmeye kalkmak böyle bişe ben kafama taktım ama kimseye sormadan netten bilgi toplayarak mi 11 lite 5 g ne telefonuma twrp yüklemeye çalıştım ama beceremedim en sonunda orange Fox twrp yi yükledim çok,da basitmiş fastboot flash recovery twrp.img komutu ve sonrası fastboot boot twrp.img komutu ile cep telefonumdan twro açıldı ve sistem dosyalarını hepsini gördüm sonra orange Fox zipli dosyayı flaşladım garanti olsun diye magisk onunda flahladım valla oldu kapattım açtım twrp yüklü kalıcı oldu şuan kullanabiliyoruz 15 dakkadır test ettim telefonumda yüklü bende şunu belirteyim sorumluluk size ait denemek isterseniz bön bu şekilde yükledim ve kullanıyorum

ferhatsarac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiaomi mi 8se
Konular
0
android 12 için çıkmış orange fox R12.1 deneyen oldumu yabancı sitelerde çalışıyor diyorlar.
Eu rom 12.5.9 rom kullanıyorum birşeyleri bilmeden öğrenmeye kalkmak böyle bişe ben kafama taktım ama kimseye sormadan netten bilgi toplayarak mi 11 lite 5 g ne telefonuma twrp yüklemeye çalıştım ama beceremedim en sonunda orange Fox twrp yi yükledim çok,da basitmiş fastboot flash recovery twrp.img komutu ve sonrası fastboot boot twrp.img komutu ile cep telefonumdan twro açıldı ve sistem dosyalarını hepsini gördüm sonra orange Fox zipli dosyayı flaşladım garanti olsun diye magisk onunda flahladım valla oldu kapattım açtım twrp yüklü kalıcı oldu şuan kullanabiliyoruz 15 dakkadır test ettim telefonumda yüklü bende şunu belirteyim sorumluluk size ait denemek isterseniz bön bu şekilde yükledim ve kullanıyorum

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
ben de başıma gelen sorunu yazayım aynı hataya siz düşmeyin.
miflash programında biliyorsunuz en alt kısmında "clean all", "save user data" ve "clean all and lock" seçenekleri var. programı çalıştırdığınızda "clean all and lock" seçeneği aktif durumda oluyor. eğer buna dikkat etmezseniz, telefonunuzun BL kilidi kapanıyor. ben bu hatayı yaptım kilit kapanmıştı. ulan hemen açayım şunu dedim hemen açıldı ama bir de ne göreyim imei'lerin ikisi de silinmişti. sonra sağolsun H.kadioglu sorunu çözdü.

yani miflash programı ile rom yüklerken acele etmeyin, en alttaki seçeneklerden "clean all" seçeneğinin aktif olduğundan emin olun. imeileriniz silinmez.

Üst Alt