Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana BaşlıkMi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]
Bende yurtdışı alacaktım çok araştırdım vazgectim imei sorunu olacak gibi bu cihazlarda çift sim korumalı diyorlar bugun 3.500tl tr garantilisini aldım.Kupon ve kart puanlarıyla bu paraya geldi.
Bende yurtdışı alacaktım çok araştırdım vazgectim imei sorunu olacak gibi bu cihazlarda çift sim korumalı diyorlar bugun 3.500tl tr garantilisini aldım.Kupon ve kart puanlarıyla bu paraya geldi.
Şimdi bu telefonu aldık iyi güzel hoş hoşta yorumları okuyorum mi 11 serisi kayıt olamıcak Xiaomi izin vermicek falan neden satıyorlar ozaman neden aldık 2750 lira para bayıldım sim1 4ay sim2 4ay 8ay eder eee sonra çöpmü tablet niyetinemi kullanılacak parayı sokakta toplanıyoruz buna acil bir yöntem bulunmalı yazıktır günahtır insanlara yaaa
hem kaçak alıyorsun ? hemde laf konuşuyorsun? boş boş
git vergisi öde al cihaz sonra konuş.
ayrıca sadece mi 11 seri değil
redmi not 10
redmi not 10 pro
remdi not 10s
redmi not 10 5g
redmi not 8 ( 2021)
mi 11
mi 11 ultra
mi 11 pro
mi 11 lite
Poco f3
Poco x3
Kayıt imkansız hale getirildi Direk başımızdaki komutanın emri ile ilerleyen günlerde oppo gibi cihazlar rsa kiliti konacak. diye düşünüyorum.
bundan xiaomi hiç bir günah suçu yok. ne emir edilirse onu yapar dünyada imie kayıt yapan sayılı ülkelerden biririz.
aşırı beğendim telefonu ve henüz beğenmeyene rastlamadım. tam hediyelik bir telefon. keşke fiyatlar makul seviyede olsa da dostlarımıza sevdiklerimize bu tarz hediyeler alabilsek.
pesimistler tarafından "repair imkansız" muhabbeti her çıkan yeni xiaomide yapılıyor zaten. az sabır, hele bi yarım sene geçsin üzerinden...
Merhaba, bu cihazda yakınlık sensörü ile sorun yaşayan var mı?
Ben Mi 11 Lite ile Redmi Note 10 Pro arasında kaldım, ikisinden birini alacağım. Sorun yaşayan lütfen cevaplasın.
Hayırlı günler bende mi 11 lite 4G modelini aldım 64GB hafif kibar ince şık güzel bir cihaz aldığım yer bana 8 ay kullan illa imei olayı çözülür dedi peki ya çözülmezse ne olacak sahibinden letgo gibi sitelerde imei olayı garanti diyorlar onlar nasıl yapıyor neyse 8 aya kadar göreceğiz
Merhaba, bu cihazda yakınlık sensörü ile sorun yaşayan var mı?
Ben Mi 11 Lite ile Redmi Note 10 Pro arasında kaldım, ikisinden birini alacağım. Sorun yaşayan lütfen cevaplasın.
RN10 Pro mu,Mİ 11 Lite mi derken kısmet bu teledonmuş.Migros'a gittim RN10 Pro alacaktım turuncu renk kalmış içime sinmedi oraya gitmişken de boş dönmeyeyim dedim 3999TL'ye aldım Mİ11 Lite biliyorum pahalı ama anlık karar bu hale geldi süreç gerçi 150 TL kadar puan kullandım 3850TL bana maliyeti oldu Cihaz hoş güzel lakin zamanla bakmak lazım.Bu zamana kadar birçok Xioami cihaz kullandım pişman olmadım.Hatta RN9S Amoled olsaydı devam ederdim kullanmaya o kadar sevmiştim kendilerini.