Ne alaka aod 10 saniye ile sınırlı diye ekran kalitesiz mi oluyor ahahaha bu ne saçmalık çok güldüm, ablamda a52 var bende mi 11 lite a52 resmen malzeme kalitesi ekran ağırlık olarak 2-3 adım geride bundan sonra 1 milyar renk desteği olmayan telefon kullanmam çok net arada bariz kalite renk dolgunluk farkı var kime sorsak mi 11 lite ekranı daha iyi dedi aynı zaman da a52 de hdr 10 desteği bile yok nasıl iyi dediniz anlamadım, a52 malzeme kalitesi o kadar yerde ki ablamın sim kartını takarken sim tepsisi plastik diye eğildi zar zor düzelttim , bir sim tepsisi ne kadar maliyeti olabilir malzemeden çalınır da bu kadar olmaz . Orta segmentte şuan xiaomi rakipsiz kutu içeriğinden tut malzeme kalitesine kadar ne hızlı sarj var ne koruyucu kılıf ne koruyucu ekran koruyucusu çıkıyor samsungta. A52 denen telefona asla para vermem millet tutturmuş yazılım yazılım diye ama ben şimdiye kadar bir sıkıntı görmedim 12,5.3 ile daha da iyi oldu. Neyi kötü yazılım olarak whatsapa mı girmiyor bankacılık işlemlerinizi mi yapamıyorsunuz ? inanın forum denen yerden haberi olmayan insanların bu ufak yazılım sorunları umrunda bile değil hatta farkında bile değil.
Sezarın hakkı sezara neyse onu derim fanatiklik ile alakası yok bizzat tecrübe ettiğim şeyler .
aod 10 saniye sonra kapanıyor ama ekrana sadece bir parmak ile hafif değmesi sonucu tekrar gözüküyor sürekli açık olması yerine böyle daha iyi. (Bana göre)