Yardım Mi 10T Pro Vowifi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
1dost, Stock rom sıkıntılı demek ki :)

Sadece BL açılana kadar kullandığım için bilmiyorum ama forum ara kısmına vowifi aktif etme yazarsanız onlarca çözüm seçenekleri ve konusu var tek tek denemeniz lazım...
Ben de İnternette bu anlatımı bularak sorunu çözmüştüm aslında orada yaptığınız anladım bir çok derde deva. eu kullanıcıları ilk kurulum sonrası soruna çözüm ararken sürekli bilgisayara yönlendiren anlatımla görüyor ki o yöntem hiçbir işe yaramıyor. Aslında o konudaki VoLTE ve Vowifi etkinleştirme kısmı için ayrı bir konu açmanız lazım. Bilmeyen kişiler boşuna bilgisayarla uğraşmasın.

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5
msaaltiok, Öyle bir şey olsa interneti bile kesmesi lazım çünkü çoğu çakma IMEI nolar tuşlu telefon nosu onlarda da internet yok ;)

Şu konumda yer alan yöntem ile VoWifi aktif ettim...

bende o menüde sadece debug screen seçeneği var ne yapmam gerek? mi 10t pro stok rom

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
kaju, Şu çözümü deneyin olmaz ise ve garantili değilse rom değiştirin..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19

Stoya hocam cihaz garantili orjinal rom sa eğer şu şekilde aktif ettim daha önce stock orjinal rom du bnm mi 10t pro turk telekom için desteklemediği görünmekteydi fakat diğer telefonum iphone 6s e takarak yürk telekom mobil uygulmasından vowifi ve volteyi açtım veya sms lede açılıyor 5555 e VOLTE yazmanız lazım daha sonra WIFI ARAMA yazıp gönderincede açılıyor sonra kendi telefonum mi 10t pro ya taktıgımda sim kart menü ayarları açık olduğu için çalışmıtı
bu eklediğiniz resimdeki yaptığım ayarsa xiaomi eu haftalıkta çalıştı

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5

bende modem config yok nedense, onu nasıl çözebilirim?
cihaz garantili.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
bende modem config yok nedense, onu nasıl çözebilirim?
cihaz garantili.

2 üst tarafta resim ve nasıl yapılacagı hakkında yorum attım activity launcer programıyla girebilin

bende o menüde sadece debug screen seçeneği var ne yapmam gerek? mi 10t pro stok rom
Evde farklı bir telefon varsa onla dene hattını ona tak iphone 6s r takmıstım ben bi sms ile açtım geri mi 10t pro ya takıncada acık bir şekilde çalıstı

Evde farklı bir telefon varsa onla dene hattını ona tak iphone 6s r takmıstım ben bi sms ile açtım geri mi 10t pro ya takıncada acık bir şekilde çalıstı

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5
2 üst tarafta resim ve nasıl yapılacagı hakkında yorum attım activity launcer programıyla girebilin

vodafone için atmam gereken sms nedir? s8+ var evde onla olur sanırım.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19

kkalkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
f1
Konular
0
işlemlere başlamadan önce gerekli yedekleri alın, olabilecek aksiliklerde sorumluluk size ait, şahsım ve forum.miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz.

Operatör üzerinden volte&vowifi açık olduğundan emin olun, arama ekranı üzerinden *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* tuşlayın ekranda disable uyarısını gördükten sonra,

Bootloader Unlock Cihazlarda Geçerli

1-) Bilgisayarınıza Qualcomm usb driverları, Minimal Adb&Fastboot ve QPST programını kuruyorsunuz.

2-) Cihaz modeline uygun twrp recovery kurduktan sonra magisk flashliyorsunuz.

3-) Minimal Adb Üzerinden Bu kodları yazın
Kod:
adb devices
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb

4-) Bilgisayarinizdan Qpst programının olduğu klasörde Pdc Tool programını çalıştırıp, mevcut açık olan modem dosyasını sağ tıklayıp deactive sub0 ve sub1 yapın, ve üstüne tıklayıp removed butonuna basın.

5-) DT_Greece bulup sağ tıkla set selected config sub0 ve sub1 yapın pending yazılarını gördükten aktivetion butonuna 2 kez basın, telefonu yeniden başlatin volte&vowifi aktif olur.
bende DT_Greece çıkmıyor. germany yapıyorum telefonu yeniden başlatınca eskiye dönüyor. deaktif edip silmeme rağmen geri geliyor. yüklü rom endonezya. yardımcı olursanız sevinirim.

hashus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
Turkcell kullanıp global kararlı rom ile destegi sağlıyor mu? Lütfen yardım edin kaç yere sordum konu açtım ama kimse cevap vermiyor. Bugün geçiş yapmam gerek fakat vowifi desteği benim için çok önemli. Sms alıp verme durumu da olması lazım sadece arama değil. Lütfen yardım edin. Teşekkürler, saygılar.

Üst Alt