Merhaba burada bahsettiğiniz twrp sürümü nedir acaba? ben cihazıma eu miui 13.1 stabil sürümünü yükledim fakat önceden yüklü olan twrp yanıp sönüyor açılmıyor. Araştırdığım kadarıyla twrp'nin henüz android 12 uyumlu sürümünün çıkmadığını gördüm. Siz hangi twrp sürümünü kullanıyorsunuz?Twrp yi ilk yüklemede magiskle rootlamassanız kalıcı olmuyor. Twrp yükleyip ilk açılışta çıkmadan wipe data formatlayıp magiski kurmanız gerekiyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok gitmiyor. Twrp kısmı çok yerde var diye birde twrp yüklü olan var diye hiç o kısmı anlatmadım.
3 42 bMerhaba burada bahsettiğiniz twrp sürümü nedir acaba? ben cihazıma eu miui 13.1 stabil sürümünü yükledim fakat önceden yüklü olan twrp yanıp sönüyor açılmıyor. Araştırdığım kadarıyla twrp'nin henüz android 12 uyumlu sürümünün çıkmadığını gördüm. Siz hangi twrp sürümünü kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim3 42 b
Yükledim hatta tekrar sildim yükledim yine çalışmadı.magisk ten modülü yüklemen gerekiyor çalışması için.
Var mı yardımcı olacak biri el feneri dahil çalışmıyor bu sorun yazılımsal mi yoksa donanımsal mi acabaYükledim hatta tekrar sildim yükledim yine çalışmadı.