Yardım Mi 10T Pro İçin En İyi Rom Hangisi?

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
İyi forumlar herkese.
Telefonum Mi 10T Pro, genellikle oyun ve kamera ile uğraşan biriyim, custom romlardan veya miui romlardan hangisi daha iyi? Şu anda Endonezya 13.0.5.0(SJDIDXM) romunu kullanmaktayım fakat memnun değilim. Sürekli olarak ekran yenileme hızım düşüyor kendiliğinden, bu olayda beni rom değiştirmeye yöneltiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
İyi forumlar herkese.
Telefonum Mi 10T Pro, genellikle oyun ve kamera ile uğraşan biriyim, custom romlardan veya miui romlardan hangisi daha iyi? Şu anda Endonezya 13.0.5.0(SJDIDXM) romunu kullanmaktayım fakat memnun değilim. Sürekli olarak ekran yenileme hızım düşüyor kendiliğinden, bu olayda beni rom değiştirmeye yöneltiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bende de 10t var rom değiştirmekten sıkıldım android 10 oyun için güzel ama yenilik olarak çok geride global 12.0.8 kullandım performans gerçekten iyiydi ama kulaklıkta ses a12 miui 13 göre az geliyordu oyunda rakip oyuncuların sesi az duyuluyordu miui de iyi rom yok maalesef custom aosp tabanlı rom kullanmaktan başka çare yok

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de 10t var rom değiştirmekten sıkıldım android 10 oyun için güzel ama yenilik olarak çok geride global 12.0.8 kullandım performans gerçekten iyiydi ama kulaklıkta ses a12 miui 13 göre az geliyordu oyunda rakip oyuncuların sesi az duyuluyordu miui de iyi rom yok maalesef custom aosp tabanlı rom kullanmaktan başka çare yok
Bulamıyorum adam akıllı rom. Son çare olarak Aosp tabanlı romlara bakacağım.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Burada cevap bulamazsanız Mi 10T/Pro telegram kanalına katılırsanız cihaz için romları bulabilirsiniz. En performanslı olanı deneyimlemiş olanlar bilirler. Rom işleri telegramda dönüyor online olarak. Burada konu çeşitliliği fazla fakat erişilebilirlik telegrama göre biraz daha düşük.
Çeşitlilik katılıyorum telegramda çok daha fazla ama bunun anlamı daha kaliteli olması değil. Ivır zıvır pek çok rom orada. Çoluk çocuğun sadece pubg oynamak için kullandığı ama kameranın çalışmadığı rom orada en iyi rom olarak adlandırılabiliyor. Yani nicelik daha fazla ama nitelik yerlerde. Eğer konu sahibi arkadaşımız nicelik arıyorsa telegram değil xda kaynak olmalı ama kaliteli, nitelikli tavsiye için bence burası en doğru yer ki zaten paylaşımlarına baktığımda kendisinin de nitelik aradığını söyleyebilirim. Bence kendisi de telegrama bakmayı biliyordur zaten, kötü bir tavsiye vermişsiniz.

Rethinkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Elk-Elkt.Mühendisi
Konular
2
Cihazı kullanmaya başlayalı 2 seneye yaklaştı, bu süre içinde en memnun kaldığım rom 12.0.12 eu dur.12.5, 13, arrow os gibi çeşitli varyasyonlar denedim bu süre zarfında, lakin şu an ki sürüme alışınca diğerlerinde hep bir sorun ya da yavaşlık gözlemledim bir süre sonra.Yakınlık sensörü haricinde memnunum diyebilirim.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Çeşitlilik katılıyorum telegramda çok daha fazla ama bunun anlamı daha kaliteli olması değil. Ivır zıvır pek çok rom orada. Çoluk çocuğun sadece pubg oynamak için kullandığı ama kameranın çalışmadığı rom orada en iyi rom olarak adlandırılabiliyor. Yani nicelik daha fazla ama nitelik yerlerde. Eğer konu sahibi arkadaşımız nicelik arıyorsa telegram değil xda kaynak olmalı ama kaliteli, nitelikli tavsiye için bence burası en doğru yer ki zaten paylaşımlarına baktığımda kendisinin de nitelik aradığını söyleyebilirim. Bence kendisi de telegrama bakmayı biliyordur zaten, kötü bir tavsiye vermişsiniz.
Yazacak bir şey bulamıyorum 🤷🏻‍♂️

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
şu yoruma kesinlikle katılıyorum
adamlar 3 güne bir rom değiştirip performans testi alıp google play içinden ekran videosu çekiyor
neymiş orada kasma var mi yok mu
uygulama arası geçişler iyiyse rom çok iyi
onun dışında fps değişikliğine bakıyorlar bu kadar
adam telefonla uğraşmadan etmeden ekran süresi kiyası yapıyor
telefonda tek yaptığı şey ekranı en düşük parlaklikta açmak
miui eu stabilin tüm sürümlerini tek tek denedim
benim için de en iyi eu 12.0.12
gözle görülür veya sürekli rahatsız edici bir bug a rastlamadım

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
şu yoruma kesinlikle katılıyorum
adamlar 3 güne bir rom değiştirip performans testi alıp google play içinden ekran videosu çekiyor
neymiş orada kasma var mi yok mu
uygulama arası geçişler iyiyse rom çok iyi
onun dışında fps değişikliğine bakıyorlar bu kadar
adam telefonla uğraşmadan etmeden ekran süresi kiyası yapıyor
telefonda tek yaptığı şey ekranı en düşük parlaklikta açmak
miui eu stabilin tüm sürümlerini tek tek denedim
benim için de en iyi eu 12.0.12
gözle görülür veya sürekli rahatsız edici bir bug a rastlamadım
Böyle bir genelleme yapmadan önce söylediğiniz şeyin bütün telegram kanallarında olup olmadığına bakmanız lazım. Bu şekilde onların hakkına girmiş oluyorsunuz. Çünkü gerçekten nitelik için ciddi zamanını harcayan değerli insanlar var. "Hepsi değil ama genellikle öyle yapıyorlar" demeniz daha uygun olur.

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Böyle bir genelleme yapmadan önce söylediğiniz şeyin bütün telegram kanallarında olup olmadığına bakmanız lazım. Bu şekilde onların hakkına girmiş oluyorsunuz. Çünkü gerçekten nitelik için ciddi zamanını harcayan değerli insanlar var. "Hepsi değil ama genellikle öyle yapıyorlar" demeniz daha uygun olur.
birinci genelleme yaptığım açık ve net
ikincisi genelleme içinde istisnaların olduğu hayatı boyunca Türkçe eğitimi almış bir insan için yeterince anlaşılır düzeyde
sözüm ona ki işini hakkıyla yapana hiçbir lafımız yok
onların eline emeğine sağlık
ancak bahsettiğim gruplardaki örnekleme şeklimi önceki mesajımda açıkça belirtmiştim
sizin grubunuz bu şekilde değil ise alınacağınız ve benim düzelteceğim bir şey bulunmuyor

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
birinci genelleme yaptığım açık ve net
ikincisi genelleme içinde istisnaların olduğu hayatı boyunca Türkçe eğitimi almış bir insan için yeterince anlaşılır düzeyde
sözüm ona ki işini hakkıyla yapana hiçbir lafımız yok
onların eline emeğine sağlık
ancak bahsettiğim gruplardaki örnekleme şeklimi önceki mesajımda açıkça belirtmiştim
sizin grubunuz bu şekilde değil ise alınacağınız ve benim düzelteceğim bir şey bulunmuyor

Ben konudan bihaber biri olsam yazınızdan dolayı telegram gruplarının hepsine bir ön yargı oluştururdum. Bence hâlâ düzeltmeniz gereken bir yer var 👍🏻 Ve ben bir grubu "Benim" veya "Onun" diye savunmam. Hakkını yiyorlarsa müdahale ederim. "Banane, zaten başkasının grubuna diyor" diyemem. Tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum. İyi forumlar diliyorum.

Üst Alt