- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 18
Tavsiyen eea değil de Endonezya yani
Tavsiyen eea değil de Endonezya yani
Flash bellek aracılığıyla otg aparatını kullanarak yüklemeyi deneyin. Otg aparatı 15 TL civarındaHocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Twrpden magisk flashlarken sorun olmuyor.
Selam, ben de V12.5.1 den geçtim her şey yolunda fakat tek tuhaflık çağrı geçmişinde kayıtlar 2 satır olmuş, normalde 3 satırdı. siz de de var mı bu?İlk yorum benden gelsin hocam o zaman . Maalesef sensör sorunu devam ediyor. Diğer yönlerden yorum yapacak kadar kullanmadım daha. Deneyip görelim bakalım.
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam, ben de V12.5.1 den geçtim her şey yolunda fakat tek tuhaflık çağrı geçmişinde kayıtlar 2 satır olmuş, normalde 3 satırdı. siz de de var mı bu?
Ben de sadece ben de böyle sanmıştım. Neden böyle bir şey yaptılar ki?evet 2 satıra düşürmüşler
yüklerken romu bir şeyleri yanlış yaptım galiba sürekli twrp ekranına atıyor. twrp değiştiricem img seçtikten sonra hangi seçeneği seçeyim ?Eea ve Endonezya arasında fark var mı acaba. Sırf arama kaydetme özelliği, rehber için falan geçmeyi düşünüyorum da.. Global surumdeyim
Telegram da wifi ile bağlanıncaHocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?
Telegram da wifi ile bağlanınca üste bağlanıyor yazıp duruyor mobil veriye geçtiğimde sıkıntı geçiyorHocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.
ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?
Sizde problem var hocam bende sıkıntı yok. Özellikle denedim herhangi bir problem yok.Telegram da wifi ile bağlanınca
Telegram da wifi ile bağlanınca üste bağlanıyor yazıp duruyor mobil veriye geçtiğimde sıkıntı geçiyor
Recovery i seçmeniz lazım. Twrp sürüm değişimi için.yüklerken romu bir şeyleri yanlış yaptım galiba sürekli twrp ekranına atıyor. twrp değiştiricem img seçtikten sonra hangi seçeneği seçeyim ?
Evet hocam. İkisini de kullandım. Endonezya ağır bastı. Daha stabil ve malum arama ve mesaj uygulaması.Tavsiyen eea değil de Endonezya yani
hocam siz hangi twrp sürümü ile kurulum yaptınız ve kurulum aşamalarınız nasıldıSizde problem var hocam bende sıkıntı yok. Özellikle denedim herhangi bir problem yok.
Recovery i seçmeniz lazım. Twrp sürüm değişimi için.
Evet hocam. İkisini de kullandım. Endonezya ağır bastı. Daha stabil ve malum arama ve mesaj uygulaması.
hocam siz hangi twrp sürümü ile kurulum yaptınız ve kurulum aşamalarınız nasıldı