Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
-
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Eea'da google arama ve mesajlaşma uygulaması var hocam. Arama kaydetme vs var mı bilmiyorum. Endonezya romda miui arama ve mesajlaşma uygulaması var. Arama kaydetme özelliği var hocam.
Hocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.
Hocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Twrpden magisk flashlarken sorun olmuyor.
Hocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Twrpden magisk flashlarken sorun olmuyor.
Hocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?
ben root kullanmıyorum hoacam ama sizin için denedim olmadı. dediğiniz gibi. ama v23 magisk zip dosyasını bulamadım diğer sürümlerin v20 altındakileri cihazı sürekli açılış ekranına atıyor v20 yi yükleyince normale dönüyor. cihazı recovery moda alırken sorun olmuyor rootlu gibi twrp ekranına geliyor ama magisk kullanılmıyor. v23 zipi bulunca sorun çözülecek sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?