MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM

Güncelleme yöntemleri:

1)
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.

2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı
-

Bilgilendirme
*
Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Wifi de sıkıntı var bende bazı uygulamalarda wifi ile interneti görmüyor

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Eea ve Endonezya arasında fark var mı acaba. Sırf arama kaydetme özelliği, rehber için falan geçmeyi düşünüyorum da.. Global surumdeyim
Eea'da google arama ve mesajlaşma uygulaması var hocam. Arama kaydetme vs var mı bilmiyorum. Endonezya romda miui arama ve mesajlaşma uygulaması var. Arama kaydetme özelliği var hocam.

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Hocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wifi de sıkıntı var bende bazı uygulamalarda wifi ile interneti görmüyor
ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?

Son düzenleme:

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Hocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Twrpden magisk flashlarken sorun olmuyor.

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
Hocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Twrpden magisk flashlarken sorun olmuyor.
magisk 23.0 flashlayıp deneyin sonra apk sını kurun

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Hocam elinize emeğinize sağlık. 12.5.1.0 üzerine twrp den direk kurdum. 15 dk kadar kurcaladım. ilk izlenim olarak bir önceki sürüme nazaran , daha stabil olmuş. menü geçişlerinde herhangi bir takılma görmedim . eski sürümde de çok yoktu ama bu sürüm favorim oldu. haftalık beta romlar hariç hemen hemen bütün romları kullanmış birisi olarak endonezya romu şiddetle tavsiye ederim. herhangi bir hata ile karşılaşırsam bilgilendirme yaparım.

ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz hangi uygulamalarda wifi sorunu yaşadınız hocam?
Mi 10t pro icin kamera sorunsuz mu?

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
ben root kullanmıyorum hoacam ama sizin için denedim olmadı. dediğiniz gibi. ama v23 magisk zip dosyasını bulamadım diğer sürümlerin v20 altındakileri cihazı sürekli açılış ekranına atıyor v20 yi yükleyince normale dönüyor. cihazı recovery moda alırken sorun olmuyor rootlu gibi twrp ekranına geliyor ama magisk kullanılmıyor. v23 zipi bulunca sorun çözülecek sanırım.

Mi 10t pro icin kamera sorunsuz mu?
sorunsuz hocam.

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18

12.5.5 eea kullandın mı ?

Üst Alt