Soru Mi 10t pil ve hız yönünden en iyi stock rom

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Eea rom her zaman en iyi sürümdür. Eu romu kesinlikle önermiyorum mi 10t gibi telefonu s3 miniye dönüştürüyor.
En son hangi eu romu kullandık acaba?
Şu an eu 12.5.8 den yazıyorum yok öyle bir şey diyor. :D

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
En son hangi eu romu kullandık acaba?
Şu an eu 12.5.8 den yazıyorum yok öyle bir şey diyor. :D

Tam hatırlamıyorum ama miui 12.5 enhanced sürümlerden birisiydi. Şuan 10t kullanmıyorum ama bu eu romun çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Note 9 pro kullanıyorum bir kere eu rom yükledim 1 gün dayanamadım hemen eea rom yükledim o günden bugüne hala kullanıyorum. Bu arada şunu net biçimde söyleyebilirim ki mi serisi cihazdan redmi cihaza geçilmezmiş zorunda olmasam 1 dk kullanmam.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tam hatırlamıyorum ama miui 12.5 enhanced sürümlerden birisiydi. Şuan 10t kullanmıyorum ama bu eu romun çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Note 9 pro kullanıyorum bir kere eu rom yükledim 1 gün dayanamadım hemen eea rom yükledim o günden bugüne hala kullanıyorum. Bu arada şunu net biçimde söyleyebilirim ki mi serisi cihazdan redmi cihaza geçilmezmiş zorunda olmasam 1 dk kullanmam.
Doğru ben de Poco X3 NFC almıştım geri Mi 10T 'ye döndüm. eu eski sürümler sorunluydu ancak Mi 10T için güncel sürüm gayet stabil.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Eea rom her zaman en iyi sürümdür. Eu romu kesinlikle önermiyorum mi 10t gibi telefonu s3 miniye dönüştürüyor.
çok teşekkür ederim eea romu yuklesem bootloader kapatsam brıck olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir tane kutu çılışı izlemiştim 10t de 12.0.4 eea romu vardı. aşırı hızlı gözüküyordu. benim cihaz 12.0.8 qjdmixm ile geldi. 12.0.4 qjdeuxm yukleyıp bl kapatsam brıck olur mu ıkısıde global rom olarak gecıyor.bl kapatmam lazım cunku block yıyen uygulamlaardan kullanıyorum

SmaLLTime

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Galerici
Konular
5
Şu an eu 12.5.8 kullanıyorum her açıdan çok memnun kaldım. Endonezya 12.5.4 denedim ancak ufak tefek takılmalar oldu yük altında eu 12.5.8 tam pürüzsüz.
bu dediğiniz sürüm indirme linki atabilirmisiniz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bazı arkadaşlar eu romu göme dursun ben EU 12.5.8 romun yine şarjını bitiremedim.
Sabah 5:40 gibi şarjdan çektim şu an saat 00:11 %24 şarjım var. Ekran süresinin 7,5 saat.
Yaklaşık 40 dakika CODM oynadım bu arada.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-18-00-10-07-149_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-03-18-00-10-07-149_com.miui.securitycenter.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2022-03-18-00-10-01-934_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-03-18-00-10-01-934_com.miui.securitycenter.jpg
    280,7 KB · Görüntüleme: 56

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
çok teşekkür ederim eea romu yuklesem bootloader kapatsam brıck olur mu

bir tane kutu çılışı izlemiştim 10t de 12.0.4 eea romu vardı. aşırı hızlı gözüküyordu. benim cihaz 12.0.8 qjdmixm ile geldi. 12.0.4 qjdeuxm yukleyıp bl kapatsam brıck olur mu ıkısıde global rom olarak gecıyor.bl kapatmam lazım cunku block yıyen uygulamlaardan kullanıyorum
Brick olaylarını bilmiyorum. Root atmazsanız herhangi bir uyarı ile karşılaşacağınızı pek düşünmüyorum ama çokta emin değilim bilenler cevaplar. Şuan ki telefonumda eea rom yüklü bl kilidi açık ve root yok herhangi bir sorun yok.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Bazı arkadaşlar eu romu göme dursun ben EU 12.5.8 romun yine şarjını bitiremedim.
Sabah 5:40 gibi şarjdan çektim şu an saat 00:11 %24 şarjım var. Ekran süresinin 7,5 saat.
Yaklaşık 40 dakika CODM oynadım bu arada.
İyi gözüküyor bayağı

Brick olaylarını bilmiyorum. Root atmazsanız herhangi bir uyarı ile karşılaşacağınızı pek düşünmüyorum ama çokta emin değilim bilenler cevaplar. Şuan ki telefonumda eea rom yüklü bl kilidi açık ve root yok herhangi bir sorun yok.
12.0.4 qjdeuxm yükledim. Bl kapattım bir sorun olmadı. Ekran hzsi çok küçük kare atliyor gibi ama göze batmıyor. İlk tam şarjı doldurdum. 60 hz karanlık mod kullanıyorum oyun oynamıyorum pil testini atarım. Romun hızı çok iyi memnun kaldım. Qjdmixm ye gore ufak tefek farkları var. Hz gosteren yer farkli. Mi tarayıcı var. Qualcom ses asistanı var. Arama seçme uygulaması var. 3 ekstra uygulama var şimdilik gördüğüm. Hiz olarak globalden hafif daha iyi gibi bilemedim. Global sürümde 4.5. gün telefon yavaşlıyor gibi hissediyordum. Eeada olucak mi merak ediyorum.eeada animasyonlar biraz daha iyi sanki. Global mi de play storeyi açarken arada döner dururdu. Eea da hep tak diye açtı. Uygulama açma eeada daha iyi gibi geldi.Globalde 3 tane az uygulama var. Avantaj gibi. Bir kac varsayılan ayar değişik. Eeada eski panel varsayılan geliyor.global mi de 144 te ara ara takılıp hissettiriyordu. Eeada hafif hafif var ama ilk kaydırışta hafif kare atliyor gibi ama hissedilmiyor.dikkatli bakınca hissediyorsun. Eea uygulamaları daha hızlı açıyor. Tepki daha iyi. Bir bugla karşılaşmadım şimdilik.su an gectigime memnun oldum

Son düzenleme:

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri