Soru Mi 10t pil ve hız yönünden en iyi stock rom

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Mi 10t rjdmixm 12.5.5 kullanıyordum. Sonra çok yavaşladı gibi geldi.isim değiştirme ile sürüm düşürdüm Miui 12.0.11 e .geçen gün bl hesabımı ekledim akşam denedim bl açıldı. 12.0.3 qjdmixm yükledim bayağı hızlı ama sarj çabuk bitiyor gibi geldi. ilk şarjım ama 12.0.11 e göre 100de 30 hızlı bitiyor gibi geldi. Birde güzel stock rom bulduktan sonra bl kapatmak istiyorum avrupa roma geçsem bl kapatsam brick olur mu. Mi 10t pil yönünden en iyi stock rom tecrübesi olan var mı

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Mi 10t rjdmixm 12.5.5 kullanıyordum. Sonra çok yavaşladı gibi geldi.isim değiştirme ile sürüm düşürdüm Miui 12.0.11 e .geçen gün bl hesabımı ekledim akşam denedim bl açıldı. 12.0.3 qjdmixm yükledim bayağı hızlı ama sarj çabuk bitiyor gibi geldi. ilk şarjım ama 12.0.11 e göre 100de 30 hızlı bitiyor gibi geldi. Birde güzel stock rom bulduktan sonra bl kapatmak istiyorum avrupa roma geçsem bl kapatsam brick olur mu. Mi 10t pil yönünden en iyi stock rom tecrübesi olan var mı
Rom konusunda birşey demiyorum
Boot kilidi hakkında bir iki tavsiye vermek isterim.
Cihazın boot kilidi açılınca otomatik garanti gitti hocam.(%70 servise giderse garanti dışı sayılacak yeniden kapatmış olsanız dahi).
Boot kilidi açık olması size sıkıntı yaratmaz günlük kullanımda filan sadece garantiye göndermeniz gerekirse kapatıp gönderin ama sayaça bakıp servis dışı sayılıyor cihaz genel olarak.
Madem açtınız açık kalsın illaki işinize yarar

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Genel olarak en iyi global rom Endonezya romdur, deneyebilirsiniz. Diğer konularda SerseristyLe hocama katılıyorum, madem kilidi açtınız bırakın açık kalsın, zorda kaldığınıza kurtuluş kapısı olur.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Cihazın boot kilidi açılınca otomatik garanti gitti hocam.(%70 servise giderse garanti dışı sayılacak yeniden kapatmış olsanız dahi).
Boot kilidi açık olması size sıkıntı yaratmaz günlük kullanımda filan sadece garantiye göndermeniz gerekirse kapatıp gönderin ama sayaça bakıp servis dışı sayılıyor cihaz genel olarak.
hocam öncesınde ısım degışştırme ıle surum dusurmustum bootloader açmadan. mı globalden cevap almıslar garantı dısı sayarız dıye bende dedım nasıl olsa garantı yok bl acıp ıyı bır stock rom bulup ona geceyım.bazı uygulamalarda sorun cıkıyor ösym gıbı ondan kapatmak ıstıyorum.benım cıhazım 12.0.8 global qjdmıxm ıle acılmıstı.endonezya yukleyıp kılıdı kapatsam brıck olur mu qjdidxm olucak. qjdeuxm yukleyıp kapatanda sorun olmamıs dıye okumustum. ama id deneyen gormedım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Şu an eu 12.5.8 kullanıyorum her açıdan çok memnun kaldım. Endonezya 12.5.4 denedim ancak ufak tefek takılmalar oldu yük altında eu 12.5.8 tam pürüzsüz.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3

Şu an eu 12.5.8 kullanıyorum her açıdan çok memnun kaldım. Endonezya 12.5.4 denedim ancak ufak tefek takılmalar oldu yük altında eu 12.5.8 tam pürüzsüz.
kaç saat ekran suresı alıyorsun 144 hzde.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
8 saat ekran süresi 15 saat bekleme oluyor genelde 1 gün tam bitiyor yani.
bayagı iyiymiş 12.0.11de pilim bayagı ıyıydı . performans nasıl 12.5.8 ın 120.03u performans olarak asırı begendim. uygulamalrı cok hızlı acıyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
bayagı iyiymiş 12.0.11de pilim bayagı ıyıydı . performans nasıl 12.5.8 ın 120.03u performans olarak asırı begendim. uygulamalrı cok hızlı acıyor
Beni tatmin ediyor doğrusu şu an her şey çok hızlı. Siz şu an kullandığınız romdan memnun olduktan sonra gerisi önemli değil zaten.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Eea rom her zaman en iyi sürümdür. Eu romu kesinlikle önermiyorum mi 10t gibi telefonu s3 miniye dönüştürüyor.

Üst Alt