MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Türkiye Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDTRXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Güncellemeyi yükleyen var mı?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

Massaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Türkiye romun farkı ne acaba global veya Avrupa romdan

tolgakamil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga Kamil
Cihazım
Huawei P9
Konular
0
Telefon ve mesajlar uygulaması miui nın kendi uygulaması mı yoksa Google mı kullanıyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Taiwan/Tayvan ve Endonezya rom harici diğer romlarda Google telefon ve mesajlar uygulaması var.

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
10t pro bütün Android 11 sürümlerinde sıkıntı sorun var en başta adaptive sync düzgün calısmıyor, delirtiyor beni galiba saticam telefonu öyle duruyor bir ekran akıcılığına hasta oluyordum çok güzel diye bu son güncelleme ile o da gitti

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
10t pro bütün Android 11 sürümlerinde sıkıntı sorun var en başta adaptive sync düzgün calısmıyor, delirtiyor beni galiba saticam telefonu öyle duruyor bir ekran akıcılığına hasta oluyordum çok güzel diye bu son güncelleme ile o da gitti
Wallahi hocam ben oyun için kullandığım için ofis sync NFC vs vs uygulamaları hiç olmasa bile sıkıntı yapmam tek önemli olanı ram ekran yenileme hızı filan bu yüzden cihazdan çok memnunum tabi kişiye göre değişiyor kullanım şekli koşulları tercih sizin Uygun fiyatlı 8gb rama sahip olan en iyi cihaz mi 10t bana göre iki poco X2 8gb aldık ikisininde cepte düşmediği halde içten flexleri koptu ( şarj almıyor mikrofon çalışmıyor vs vs)
Diyeceğim o ki mi 10 t candır

eTiKeT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
Wallahi hocam ben oyun için kullandığım için ofis sync NFC vs vs uygulamaları hiç olmasa bile sıkıntı yapmam tek önemli olanı ram ekran yenileme hızı filan bu yüzden cihazdan çok memnunum tabi kişiye göre değişiyor kullanım şekli koşulları tercih sizin Uygun fiyatlı 8gb rama sahip olan en iyi cihaz mi 10t bana göre iki poco X2 8gb aldık ikisininde cepte düşmediği halde içten flexleri koptu ( şarj almıyor mikrofon çalışmıyor vs vs)
Diyeceğim o ki mi 10 t candır
Hocam ben zaten bu Android 11'e geçmeden önce memnundum sadece biraz şarjı kötü gidiyordu son sürümde ama Android 11'e geçince bu ekrandaki akıcılık falan sürekli böyle takılma hissiyatı var bu da beni çok rahatsız ediyor ben çok oyun falan oynamam hatta hiç oynamam, bana normal günlük kullanım ama bu geçişlerde falan şu an o akıcılık gitti hep böyle takılmalı takılmalı ekran hareket ediyor çok gözüme batıyor

Üst Alt