Google arayüzüTelefon ve mesajlar uygulaması miui nın kendi uygulaması mı yoksa Google mı kullanıyor
Bilgi için teşekkürlerTaiwan/Tayvan ve Endonezya rom harici diğer romlarda Google telefon ve mesajlar uygulaması var.
Wallahi hocam ben oyun için kullandığım için ofis sync NFC vs vs uygulamaları hiç olmasa bile sıkıntı yapmam tek önemli olanı ram ekran yenileme hızı filan bu yüzden cihazdan çok memnunum tabi kişiye göre değişiyor kullanım şekli koşulları tercih sizin Uygun fiyatlı 8gb rama sahip olan en iyi cihaz mi 10t bana göre iki poco X2 8gb aldık ikisininde cepte düşmediği halde içten flexleri koptu ( şarj almıyor mikrofon çalışmıyor vs vs)10t pro bütün Android 11 sürümlerinde sıkıntı sorun var en başta adaptive sync düzgün calısmıyor, delirtiyor beni galiba saticam telefonu öyle duruyor bir ekran akıcılığına hasta oluyordum çok güzel diye bu son güncelleme ile o da gitti
Hocam ben zaten bu Android 11'e geçmeden önce memnundum sadece biraz şarjı kötü gidiyordu son sürümde ama Android 11'e geçince bu ekrandaki akıcılık falan sürekli böyle takılma hissiyatı var bu da beni çok rahatsız ediyor ben çok oyun falan oynamam hatta hiç oynamam, bana normal günlük kullanım ama bu geçişlerde falan şu an o akıcılık gitti hep böyle takılmalı takılmalı ekran hareket ediyor çok gözüme batıyorWallahi hocam ben oyun için kullandığım için ofis sync NFC vs vs uygulamaları hiç olmasa bile sıkıntı yapmam tek önemli olanı ram ekran yenileme hızı filan bu yüzden cihazdan çok memnunum tabi kişiye göre değişiyor kullanım şekli koşulları tercih sizin Uygun fiyatlı 8gb rama sahip olan en iyi cihaz mi 10t bana göre iki poco X2 8gb aldık ikisininde cepte düşmediği halde içten flexleri koptu ( şarj almıyor mikrofon çalışmıyor vs vs)
Diyeceğim o ki mi 10 t candır