- Adım
- arıza
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
21.10.28 sürümü az önce yükledim bildirim sorunu düzeltilmiş
Beta sürümdemi düzeltildi hocam21.10.28 sürümü az önce yükledim bildirim sorunu düzeltilmiş
Evet özellikle bu hafta yayınlanan 21.10.28 sürümündeBeta sürümdemi düzeltildi hocam
normalde gün içinde 4,5g bağlantı ile kullanım sonucu 3 saat civarı ekran süresi ve akşam a %30 civarı şarj kalırdı. ama bu sürümde 3,5 saat ekran süresi akşam a % 50 civarında aynı kullanımla batarya kalıyor. pil optimizasyonu yapıldığı çok bariz belli ve bildirim sorunu yaşamadım. bugün 3.kez şarj ediyorum. bu sürümde kesinlikle düzeltmeler var.Evet özellikle bu hafta yayınlanan 21.10.28 sürümünde
Üstte güncelleme detaylarında yazıyor. Oradan bakabilirsiniz.Anlatımda mevcut ama sormak istiyorum mi 10 t proda kamera çalışmıyormu
03.11.2021 güncelleme
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sistem
Yeni - Android 12 güncellemesi [Xiaomi MIX 4]
Yeni - Smart araç kutusu özelliği, uygulamaların her yerde kayan pencerelerde açılmasına olanak tanır (Ayarlar> Özel özellikler> Akıllı araç kutusu)
Güvenlik
Yeni - Otomatikleştirilmiş görevler yeniden tasarlandı [Android 12 cihazlar]
Kamera
Yeni - Genişletilmiş koruma ayarları
Tarayıcı
Düzeltme - Videoların düzgün oynatılmaması hatası düzeltildi [Android 12 cihazlar]
Müzik
Düzeltme --Zil sesi editörü düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi
Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Pro için son Android 11 beta sürümdür. Sonraki güncellemeler - Android 12 olacak
Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.
27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 ..
Bilinen Android 12 hataları
* WiFI sorunları (WiFi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilmeyecek ve tekrar bağlanmayacaktır. Avrupa'da karşılaşırsanız, bölgeyi Birleşik Krallık olarak değiştirin. Asya'da karşılaşırsanız, bölgeyi Çin olarak değiştirin [Bilinen MIUI Çin] ] sorun]