Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
21.10.28 sürümü az önce yükledim bildirim sorunu düzeltilmiş

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
21.10.28 güncellemesi

DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ

Mesajlaşma
Düzeltme - Sabit uygulama çökmeleri düzeltildi [Android 12 cihazlar için]

Güvenlik
Yeni - Otomatikleştirilmiş görevler yeniden tasarlandı
Optimizasyon - Kilitsiz "Şarj hızını artır" özelliği eklendi [Xiaomi MIX 4 için]

Kamera
Düzeltme - Video modu için hızlı çekim çalışmama sorunu giderildi

Uygulama kasası
Düzeltme - Bir arama simgesine dokunmak herhangi bir işlemi tetiklememesi sorunu düzeltildi [Android 12 cihazlar için]

Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önerilmez. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.
Android 12 yükseltmesi nedeniyle, Xiaomi MIX 4 haftalık ROM sürümleri 25 Ekim'den itibaren geçici olarak askıya alındı.
27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 ..

Bilinen Android 12 sorunları:
* Bazı kullanıcılar için Wi-Fi sorunları (Wi-Fi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilir ve tekrar bağlanmaz) [Bilinen MIUI Çin sorunu]
* Durum çubuğundaki gizlilik işareti kapatılamaz [Bilinen MIUI Çin sorunu]
* Bazı kullanıcılar için bazen cihazın kilidinin açılması siyah ekrana yol açabilir, ekranı açıp/kapatıp tekrar kilidini açmak sorunu çözebilir ve bazen Sistem UI çökmesine neden olabilir [Bilinen MIUI Çin sorunu]
* Bazı kullanıcılar için net son uygulamalar bazen yumuşak yeniden başlatmaya neden olabilir [Geliştirme ekibi tarafından ele alınmayan CN kullanıcıları tarafından bildirildi (UI)]

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Evet özellikle bu hafta yayınlanan 21.10.28 sürümünde
normalde gün içinde 4,5g bağlantı ile kullanım sonucu 3 saat civarı ekran süresi ve akşam a %30 civarı şarj kalırdı. ama bu sürümde 3,5 saat ekran süresi akşam a % 50 civarında aynı kullanımla batarya kalıyor. pil optimizasyonu yapıldığı çok bariz belli ve bildirim sorunu yaşamadım. bugün 3.kez şarj ediyorum. bu sürümde kesinlikle düzeltmeler var.

Marechal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10T
Konular
9
Android 12 geldiğinde de aynı haftalık yüklediğimiz bu güncelleme şekliyle mi yüklemesi yapılacak acaba ?

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Anlatımda mevcut ama sormak istiyorum mi 10 t proda kamera çalışmıyormu

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
03.11.2021 güncelleme

Sistem
Yeni - Android 12 güncellemesi [Xiaomi MIX 4]
Yeni - Smart araç kutusu özelliği, uygulamaların her yerde kayan pencerelerde açılmasına olanak tanır (Ayarlar> Özel özellikler> Akıllı araç kutusu)

Güvenlik
Yeni - Otomatikleştirilmiş görevler yeniden tasarlandı [Android 12 cihazlar]

Kamera
Yeni - Genişletilmiş koruma ayarları

Tarayıcı
Düzeltme - Videoların düzgün oynatılmaması hatası düzeltildi [Android 12 cihazlar]

Müzik
Düzeltme --Zil sesi editörü düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi

Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Pro için son Android 11 beta sürümdür. Sonraki güncellemeler - Android 12 olacak

Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.

27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 ..

Bilinen Android 12 hataları
* WiFI sorunları (WiFi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilmeyecek ve tekrar bağlanmayacaktır. Avrupa'da karşılaşırsanız, bölgeyi Birleşik Krallık olarak değiştirin. Asya'da karşılaşırsanız, bölgeyi Çin olarak değiştirin [Bilinen MIUI Çin] ] sorun]

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Endonezya global romdayım.Geçmeye değer mi?
03.11.2021 güncelleme

Sistem
Yeni - Android 12 güncellemesi [Xiaomi MIX 4]
Yeni - Smart araç kutusu özelliği, uygulamaların her yerde kayan pencerelerde açılmasına olanak tanır (Ayarlar> Özel özellikler> Akıllı araç kutusu)

Güvenlik
Yeni - Otomatikleştirilmiş görevler yeniden tasarlandı [Android 12 cihazlar]

Kamera
Yeni - Genişletilmiş koruma ayarları

Tarayıcı
Düzeltme - Videoların düzgün oynatılmaması hatası düzeltildi [Android 12 cihazlar]

Müzik
Düzeltme --Zil sesi editörü düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi

Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Pro için son Android 11 beta sürümdür. Sonraki güncellemeler - Android 12 olacak

Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.

Bilinen Android 12 hataları
* WiFI sorunları (WiFi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilmeyecek ve tekrar bağlanmayacaktır. Avrupa'da karşılaşırsanız, bölgeyi Birleşik Krallık olarak değiştirin. Asya'da karşılaşırsanız, bölgeyi Çin olarak değiştirin [Bilinen MIUI Çin] ] sorun]

Üst Alt