- Adım
- Umut
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 20
Hayır yani 12.5.7.0 gibi birşey mi oluyor?haftalık beta (kararlı sürüm)
Hayır yani 12.5.7.0 gibi birşey mi oluyor?haftalık beta (kararlı sürüm)
12.6 üzerine inşaa edilmiş her hafta gönüllü bir ekip tarafından güncelleme ile yenilik sunulan custom rom, yani özelleştirilmiş gibi düşünün umarım anlatabilmişimdirHayır yani 12.5.7.0 gibi birşey mi oluyor?
İndirip kurdum kamera hatası düzelmiş ve bana nedense hızlı geldi anlayamadımdaha önce paylaştığım linkte ki 21.9.1 sürümü 3.8GB ama
az önce 21.9.1 sürümü tekrar sunuldu boyutu 4.1GB, dosya boyutundan anlaşılan baya bir ekleme yapılmış, belki hatalar giderilmiştir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu arada indirmede sunucu olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Latvia, LV) denediklerim arasında en hızlısı, ttnet in bana verdiği max hız 41 Mbps ama modemden ufak bir ayar ile 50 Mbps hızı ile gayet stabil download yapıyorum ufaktan paylaşmak istedim
Merhaba. Modemdeki ayarı söyleme şansınız var mı? İlk kez duyuyorum böyle bir şey olduğunu.daha önce paylaştığım linkte ki 21.9.1 sürümü 3.8GB ama
az önce 21.9.1 sürümü tekrar sunuldu boyutu 4.1GB, dosya boyutundan anlaşılan baya bir ekleme yapılmış, belki hatalar giderilmiştir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu arada indirmede sunucu olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Latvia, LV) denediklerim arasında en hızlısı, ttnet in bana verdiği max hız 41 Mbps ama modemden ufak bir ayar ile 50 Mbps hızı ile gayet stabil download yapıyorum ufaktan paylaşmak istedim
snr margin ayarını 0 a çekiyorsun. Aslında evinizde ki hattın en yakın santral a uzaklık ayarıdır. Margin merkeze göre hizalama-uzaklık demek, bu ayar ile ev hattınız ile santral arasında ki mesafeyi bir kaç yüz metre yada km yi min olarak gösteriyoruz. Bazı modemler 0 a çekildiğinde kopmalar gösterebiliyor, siz sıfırdan deneme ile 4 e kadar yükseltin, ta ki hat kopma hatası almayana dek, tabi değer yükseldikçe modem ile santral dolabı arasında ki mesafe arttığından hız düşecektir. Standart olarak margin 8 seçilidir. Tabi modeminizin bu ayarı sunması gerekir maalesef her modem bunu sunmuyor.yout.... ye snr margin ayarlama yazarsanız nasıl yapıldığı anlatılıyor.Merhaba. Modemdeki ayarı söyleme şansınız var mı? İlk kez duyuyorum böyle bir şey olduğunu.
mi10t pro mu kullaniyorsunuz hocam ksmera hatasi mi10t prodaydiİndirip kurdum kamera hatası düzelmiş ve bana nedense hızlı geldi anlayamadım
yok bi sorun yasamazsiniz hocamRomu indirmeye başladım ancak şöyle bir durum var.Sitede 4.1 GB gösteriyor fakat indirmeye başlayınca 3.8 GB indiriyor. Sorun yaşatır mı acaba?
Bu sürümde herhangi bir hata ile karşılaştınız mıİndirip kurdum kamera hatası düzelmiş ve bana nedense hızlı geldi anlayamadım