Yardım Mi 10T & Mi 10T Pro Ekran Hakkında

Deeprise

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
S6 Edge Plus
Konular
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Mi10T Pro almayı düşünüyorum ancak ekran hakkında yapılan yorumlar çok kafamı karıştırdı. Özellikle Poco F2 Pro ile yapılan karşılaştırma videoları. İzlediğim yerli bi videoda mi10t pro yu yere gömüp poco f2 pro yu göklere çıkarıyorlar. Ybancılar tam tersi ekranın amolede yakın olduğunu söylüyor. Gerçekten ekranı bu kadar kötü ve renkler bu kadar cansız mı ? Bahse konu videonun linki bırakıyorum. Kullanan arkadaşlar ekran konusundaki görüşlerini belirtebilir mi? Teşekkürler şimdiden..

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Forum Kurallarımız
3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.
Konu Başlığını Düzeltin Hocam

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Mi10T Pro almayı düşünüyorum ancak ekran hakkında yapılan yorumlar çok kafamı karıştırdı. Özellikle Poco F2 Pro ile yapılan karşılaştırma videoları. İzlediğim yerli bi videoda mi10t pro yu yere gömüp poco f2 pro yu göklere çıkarıyorlar. Ybancılar tam tersi ekranın amolede yakın olduğunu söylüyor. Gerçekten ekranı bu kadar kötü ve renkler bu kadar cansız mı ? Bahse konu videonun linki bırakıyorum. Kullanan arkadaşlar ekran konusundaki görüşlerini belirtebilir mi? Teşekkürler şimdiden..

9T PRO dan geçiş yaptım hocam 10 T pro ya. Oyun oynamam lakin bu videodaki kadar yere gömülecek bir ekranı yok.

Deeprise

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
S6 Edge Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14

Hocam Ben mi note 10 dan POCO F2 Pro ya ondanda Mi10T ye geçtim. Ekran ve kamerada note 10 u çok aradım ama Mİ 10t nin 144 hz olması muhteşem POCO yu aradın mı diye sorsan kamerası solğundu ekranda öyle aman aman değildi. 450 nitrat parlaklık vardı oda çok değiştirmiyor. Kesinlikle Mi10 t serisine geç. Amoled güzel ama 650 nitrat parlaklırlarda keskin oluyor.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Her iki cihazıda kullandım Xiaomi Mi 10TPro'nun gömülecek bir ekranı yok..

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
bu adamın videoları çok boş. izleyipte destek olmayın. poco f2 pro dan bu cihaza geçtim ve kesinlikle söylediği kadar yok hatta arada neredeyse fark yok desem yeridir. ben de ips ekran diye tereddütte kaldım sırf bu adamın videolarını izledim diye ama iyi ki de bu boş adamı dinleyip almamazlık yapmamışım. hiç o güzel aklını karıştırma. al gitsin cihazı.

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Mi Note 3 , Mi 8 Se, Redmi note 7, Mi 9T ve son olarak Mi 10T Pro.
Arasında kıyaslama yapacak olursam Redmi Note 7 ekran olarak en başarısızdı. Mi 8 se(amoled) ' den redmi ye geçince hüsrana uğramıştım.
Mi 9t (amoled) Mi 10t pro geçiş yaptım ekran konusunda ilk defa LCD ekranı başarı buldum diyebilirim hiç amloed i aratmadı. O yüzden bu kadar gömmeye gerek yok attığın adamın incelemelerinde sadece 1-2 kez izlemeye tahammül edebildim. o yüzden çok dikkate almıyorum.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
bu adamın videoları çok boş. izleyipte destek olmayın. poco f2 pro dan bu cihaza geçtim ve kesinlikle söylediği kadar yok hatta arada neredeyse fark yok desem yeridir. ben de ips ekran diye tereddütte kaldım sırf bu adamın videolarını izledim diye ama iyi ki de bu boş adamı dinleyip almamazlık yapmamışım. hiç o güzel aklını karıştırma. al gitsin cihazı.
Kesinlikle katılıyorum bende senini gibi poco f2 prodan geçtim aman aman fark yok ekranda.

Üst Alt