- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Bunun aynısını aldım hocam 128 gb.lığını twrp kurup tekrar o şekilde BP Recovery kurayım öyleyse teşekkür ederimilkrbyhn, Otg kablo/aparat USB bellek ile twrp/rom/güncelleme yapın
Yurtdışı cihaz sahiplerinin elinin altında mutlaka olmalı bu ürünler...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım hocam dediğinizi teşekkür ederim lakin dediğim gibi cihazda Twrp yüklü iken üstte de attığım fotoda gözüktüğü üzere 300 MB boyutunda bir güncelleme geldi, twrp yüklü olan cihazda evet dediğiniz gibi GB boyutunda güncellemeyi otg flash ile twepden kurmam lazım manual olarak indirerek, buraya kadar doğru anladığımı sanıyorum lakin orjinal stock recovery.e döndükten sonra GB boyutunda bir güncelleme çıkardı karşıma.ilkrbyhn, Bir üstte yazdım.
Tekrar yazayım ama unutmayın...
Telefonda twrp varsa ota güncelleme yani MB boyutunda olan güncelleme olmaz hata verir..
Telefonda twrp varsa recovery yani GB boyutunda olan rom/güncelleme olur.
Teşekkür ederim hocam siz halihazırda cihazınızda hangi romu kullanıyorsunuz?ilkrbyhn, + olarak cihaz da twrp vars stok rom kullanılmamalı (tavsiye) en kötü custom eu rom yükleyin,hiç uğraşmayın böyle ota idi revovery idi...
Custom romda ota güncelleme olmaz çünkü....
teşekkür ederim mi 10 t pro içinde bu oneos romu inceleyim bakalım ben .ilkrbyhn, F2 pro cihazımda oneos rom kullanıyorum...
sizin de başka bir konuda tavsiye ettiğiniz hellas romu deneyeceğim, oneos mi10t pro için şu anlık bulamadım.teşekkür ederim mi 10 t pro içinde bu oneos romu inceleyim bakalım ben .