MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom [Android 11] V12.1.2.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
magisk 21.4 bunu rootlarmı ?

gold47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi9T
Konular
0
arama mesajlaşma uygulamaları google olan mı geliyor yıksa xiaominin deneyen var mı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
gold47, Endonezya rom (indo) harici miui mesajlaşma ve arama uygulamasi yok diğer romlarda...

Bjenige

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
0
12.5 Beta'dan buna geçiyorum bakalım. 12.5 Betanın son sürümü epey iyiydi gerçekten; pil performansı, romun stabilitesi, gelen ekstra özellikleri ama rom olayı bağımlılık gibi insan custom olsun olmasın bir denemek görmek istiyoru. Şuan bulunduğum yerde internet bağlantım evimdeki gibi olsa sanırım her gün çıkan tüm romları denerdim. Kısıtlı bir şekilde Beta/Global/Eu romları arasında denemeler yapıyorum. 12.5 Eu/Global Stabil gelene kadar böyle gezinirim sanırım. :)

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
12.5 Beta'dan buna geçiyorum bakalım. 12.5 Betanın son sürümü epey iyiydi gerçekten; pil performansı, romun stabilitesi, gelen ekstra özellikleri ama rom olayı bağımlılık gibi insan custom olsun olmasın bir denemek görmek istiyoru. Şuan bulunduğum yerde internet bağlantım evimdeki gibi olsa sanırım her gün çıkan tüm romları denerdim. Kısıtlı bir şekilde Beta/Global/Eu romları arasında denemeler yapıyorum. 12.5 Eu/Global Stabil gelene kadar böyle gezinirim sanırım. :)
Mi flash tool ile mi yoksa twrp ile mi rom kuruyorsunuz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
sametoguz, Stock rom yüklerken en sağlıklı ve sorunsuz yöntem cmd/mi flash/xiaomitool v2 ile yüklemedir.

Hasan420

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi8se
Konular
1
Mi 10T / Mi 10T Pro
EEA Avrupa Kararlı Rom
V12.1.2.0.RJDEUXM
[ Android 11 ]

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
2) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı
* Bu güncellemeyi Recovery Rom indirme bağlantısını kullanarak Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.

Bilgilendirme : İlk Android 11 Sürümü olduğundan belli başlı hatalar olabilir. Kuruluma başlamadan mutlaka Yedeklerinizi almanız da fayda vardır.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Peki hocam global surum var bende direk dediginiz sekilde indirip bunu otadan yapsak sikinti yaratirmi

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular