Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

anne12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gECEm
Cihazım
REDMİ NOTE7 PRO
Konular
4
performans modu ilk kurduğumda vardı bende şimdi yok
hocam genel itibariyle 12.5.7 izleniminiz nasıldır 12.5.4'den gececem bildirimler hız batarya BUG varmı tespit ettiğiniz ? ilginiz için teşekkürler

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
hocam genel itibariyle 12.5.7 izleniminiz nasıldır 12.5.4'den gececem bildirimler hız batarya BUG varmı tespit ettiğiniz ? ilginiz için teşekkürler
bildirimler sorunsuz hocam ama sensör sorunu beni bezdirdi batarya için suan bişi diyemem yeni kurdum

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Geçmeyin. Eu 12.5.4 kamerasi kat kat iyi

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
12.5.7 de pek bi bug göremedim sadece ana ekranda saat widget dısında tarihi ingilizce yazıyor uygulana açılış hızları güzel kamera güzel mi 10t pro için sıkıntı görmedim birde ön kamerayı açtıgımızda ön kamerada ışık yakıo çemberin etrafında o ne anlamadm bi kapatma yeride yok :) ekte resim ekliyorum arama sensörü kalıcı bunu bu telefonlarda aşamayız donamımsal o yazılımla iyileştiriliyor ama çok verim olmuyo idare ettiriyo sadece şarj süreside bana 1 günü çıkarıyor yarın tam test yaparım evde olunca şarj azalınca dısarı cıkacam diye geri takmıstım gün boyu ortalama 2.5 saat mobile legend oynadım ultra ayarlarda %100 den %65 e inmişti bunu gördüM ama ısınma olmadı

Ekli dosyalar

• IMG-20211116-WA0000.jpg
    IMG-20211116-WA0000.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 29

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Ağırlıklı olarak haftalık beta kullanıcısı olarak, sorunsuz hatasız bir sürüm olmuş. 3 ncü kez şarj yaptım ve diğer romlara nazaran eve genelde %30 civarında batarya ile giderdim aynı kullanımla %50 civarında batarya kalıyor. Bende bu zamana kadar hiç bir romda sensör sorunu yaşamadım. Ama çoğu arkadaş bu durumdan muzdarip. Tek sensör sorunu nu note 8 de yaşamıştım. TLF aldığımda üzerinde ki fabrika jelatini dahi söküp attım o günden bu yana 1 defa bile yaşamdım. Bir önceki versiyonunu da kullanmıştım ama bu daha akıcı ve gerçekten stabil olmuş. Ayrıca ön kameranın kenarları yuvarlak dışına efekt vermişler bu hoş olmuş. Ayrıca banka NFC ile ödeme çok tatlı olmuş. Ödeme esnasında hiçbir rom uyarı bildirimi sesli yapmaz iken bu sürümde düzelmiş. Varsa merak edilen farklı taraf söylemeniz yeterli
TLF mi 10t

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ağırlıklı olarak haftalık beta kullanıcısı olarak, sorunsuz hatasız bir sürüm olmuş. 3 ncü kez şarj yaptım ve diğer romlara nazaran eve genelde %30 civarında batarya ile giderdim aynı kullanımla %50 civarında batarya kalıyor. Bende bu zamana kadar hiç bir romda sensör sorunu yaşamadım. Ama çoğu arkadaş bu durumdan muzdarip. Tek sensör sorunu nu note 8 de yaşamıştım. TLF aldığımda üzerinde ki fabrika jelatini dahi söküp attım o günden bu yana 1 defa bile yaşamdım. Bir önceki versiyonunu da kullanmıştım ama bu daha akıcı ve gerçekten stabil olmuş. Ayrıca ön kameranın kenarları yuvarlak dışına efekt vermişler bu hoş olmuş. Ayrıca banka NFC ile ödeme çok tatlı olmuş. Ödeme esnasında hiçbir rom uyarı bildirimi sesli yapmaz iken bu sürümde düzelmiş. Varsa merak edilen farklı taraf söylemeniz yeterli
TLF mi 10t

Banka nfc ödemesini bankaya ait bir uygulama ile mi yapıyorsunuz yoksa google pay gibi uygulamalarla mı ?

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Anladım hocam teşekkür ederim.
Rica ederim. Değinmeyi unutmuşum kamera menüsünde ai filigran ı koymamışlar. Normalde eu haftalık beta sürümünde olan bir özellik, başkaca bir eksiklik şuan için görmedim

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Rica ederim. Değinmeyi unutmuşum kamera menüsünde ai filigran ı koymamışlar. Normalde eu haftalık beta sürümünde olan bir özellik, başkaca bir eksiklik şuan için görmedim
Bu şekilde bi fligran var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-16-09-19-15-944_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2021-11-16-09-19-15-944_com.android.camera.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 23
Üst Alt