- Konular
- 4
10t pro için global bekliyecez mecburEu stabil için miui 13 geldi ama güncelleme notlarında mi 10t pro için kamera sorunu olduğunu yazmışlar. Güncelleme yapmayı düşünen arkadaşlar dikkat edin.
Çin stabil miui 13 te kamera sorunu yoktur bilginiz olsunEu stabil için miui 13 geldi ama güncelleme notlarında mi 10t pro için kamera sorunu olduğunu yazmışlar. Güncelleme yapmayı düşünen arkadaşlar dikkat edin.
Mi 10 t pro kulanıyorum az önce kamera sorunu olmayan stabil stock rom çin miui 13 e geçtim10t pro için global bekliyecez mecbur
Redmi k30s için çıkıyor çin stabilde diye biliyorum kamerada sorun yoksa dil problem değil aslında xiaomi.eu geldiginde yüklesek sıkıntı olur mu onu dusundumÇin stabil miui 13 te kamera sorunu yoktur bilginiz olsunşuan için gorebildiğim tek sorun dil ingilizce olması
Ben çin stabil miui 13 mi 10 t pro cihazıma yükledim ve sorun yok ( bugün paylaşıldı bu resmi rom )Redmi k30s için çıkıyor çin stabilde diye biliyorum kamerada sorun yoksa dil problem değil aslında xiaomi.eu geldiginde yüklesek sıkıntı olur mu onu dusundum
Xiaomi eu bekleyelim ozmanBen çin stabil miui 13 mi 10 t pro cihazıma yükledim ve sorun yok ( bugün paylaşıldı bu resmi rom )
bende şimdi yükledim mi 10t pro cihazıma çin stabili kamera çalışmıyor 2 ve 3. kamerayı kullanıyorBen çin stabil miui 13 mi 10 t pro cihazıma yükledim ve sorun yok ( bugün paylaşıldı bu resmi rom )
pro mod ve 108 mod hata verıyorbende şimdi yükledim mi 10t pro cihazıma çin stabili kamera çalışmıyor 2 ve 3. kamerayı kullanıyor
Eu stabil 12.5.8 den twrp ile 13 e geciliyor mu acaba