- Adım
- Önder
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 93
Mi 10T için hangi miui tabanlı custom romu önerirsiniz? MIUI 13 olmak üzere.
13 kullanmak istiyorum diyorsanız Eu haftalık betalar memnun eder. Ama performans ve batarya süresi olarak Eu 12.5.8 sürümünü tavsiye ederim.Mi 10T için hangi miui tabanlı custom romu önerirsiniz? MIUI 13 olmak üzere.
Global miui 13 stok romdan bahsettiğiniz 12.5.8 sürümüne geçerken problem yaşanır mı? TWRP yüklemek gerekir mi bu işlem için?13 kullanmak istiyorum diyorsanız Eu haftalık betalar memnun eder. Ama performans ve batarya süresi olarak Eu 12.5.8 sürümünü tavsiye ederim.
Evet twrp olmadan geçemezsiniz ne yazık ki. Temiz kurulum yaparak geçerseniz sorun olmaz.Global miui 13 stok romdan bahsettiğiniz 12.5.8 sürümüne geçerken problem yaşanır mı? TWRP yüklemek gerekir mi bu işlem için?
Custom rom değil ama Eea rom her zaman en iyisi. Kasma donma yapmaz akıcılıkta üstüne yok sürekli güncelleme alıyor. 10t kullandığım zamanlarda başka rom yüklemiyordum. Note 9 pro var bunda da eea kullanıyorum.
Endonezya romları genelde kullanıcılar tarafından oldukça rağbet gören romlardır. Fastboot üzerinden kuracağınız için kasma takılma olacağını sanmam.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu romu kursam 9S Endonezya romdan geçicem sizce kasma donma olurmu Endonezya rom global rom bunlari denedim fakat kasma vs oluyordu ana ekranda bile bu romda sizce degisirmi bu durum fastboot ile romu aticam
9s'de genel sorun var sanırım 2 adet aynı kişiden cihaz aldık yd fakat 2'side anlamsız kasma yapıyor totalda 3 veya 4 adet uygulama yüklü mb en fazla 100 mb fakat buna rağmen kasma yapıyor endonezya romunda bile acaba bu romda kasma donma varmı yokmu bilmiyorum denemek istiyorum ama sonuç hüsran olursa o kötüEndonezya romları genelde kullanıcılar tarafından oldukça rağbet gören romlardır. Fastboot üzerinden kuracağınız için kasma takılma olacağını sanmam.
Merhaba,13 kullanmak istiyorum diyorsanız Eu haftalık betalar memnun eder. Ama performans ve batarya süresi olarak Eu 12.5.8 sürümünü tavsiye ederim.
Custom olarak XiaomiEU 12.5.8 tavsiye ederim. Hiç bir sorun yaşamadım, şu anda da bu romdayım. Play store var, ısınma sorunu yok, kamera da oldukça iyi, ağır oyun testlerinde de iyi sonuçlar veriyor, normal kullanımda 2 günü rahat çıkartıyor.Merhaba,
"
Kasma sorunu, Play Store sertifika sorunu olmayan ve şarj süresi iyi giden bir ROM önerisi yapar mısınız? Miui 13.0.8 global rom kullanıyorum android 12 var ama beğenmiyorum maalesef. TWRP vs aşırı sınırlıyor sorunsuz bir rom önerir misiniz?
"
bu ihtiyaçları karşılar mı acaba?
Mi Apps vs var mı eu rom'da yoksa play store mu var.