- Adım
- Yılmaz
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 0
eu rom mu?12.5 isterseniz 12.5.8 sürüm önerebilirim.
eu rom mu?12.5 isterseniz 12.5.8 sürüm önerebilirim.
SafetyFix i kuruyorum fakat halen Cihaz Sertifikalı Değil diyor sebebi nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Ben eu stabil son sürümü kurduktan sonra yaşanan kasmalar sonrası forumda da mevcut önerileri olan Eu Stable 12.0.12 romunu kurdum ve oyun performansı, şarj ve kasma, donma konusunda gayet memnun kaldım bu romdan. Evet biraz eski kaldığı söylenebilir ama Eu romun en son çıkartacakları stabil romuna kadar bu romu kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
teşekkür ederimBen eu stabil son sürümü kurduktan sonra yaşanan kasmalar sonrası forumda da mevcut önerileri olan Eu Stable 12.0.12 romunu kurdum ve oyun performansı, şarj ve kasma, donma konusunda gayet memnun kaldım bu romdan. Evet biraz eski kaldığı söylenebilir ama Eu romun en son çıkartacakları stabil romuna kadar bu romu kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
bizce henüz taş gibi telefon olsa da yaş itibariyle artık eskiyor denilebilecek pozisyonda hocamgüncellemeler çok yavaşladı
bence eski sayılmaz. oneplus 7 lere andoid 13 gelmiş. görsellik önemli olmasa bu telefonu çoktan satmıştım. sırf statusbar ve control center yüzünden kullanıyorum.bizce henüz taş gibi telefon olsa da yaş itibariyle artık eskiyor denilebilecek pozisyonda hocam
bu yüzden güncelleme desteğinin azalması çok normal
hem güncellemeler yavaşladı hem güncellemelerle yavaşladı diye de şahsi görüşümü belirteyim
güncellik veya görsellik takıntınız yok ise eski sürümler daha memnun edici