Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için.
kafeinsiz hocam banada çok yardımcı oldu. Şu anki stabiliteyi tamamen kendisine borçluyum. Bu konuda almak istediğim tavsiyeleri aldım ve denedim. Ama şu anki stabiliteyi hiç bir rom ve farklı yöntemde alamadım maalesef. Hayatımda böyle bir akıcılık ve performansı bir arada ilk kez deneyimliyorum. Dfspyi aktif ettiğimde arayüzde bariz belli oluyor bu bir sıkıntı değil. Fakat iş pubg de karşı taraf ile heleki 4vs4 denk geldiğinizde okadar büyük eksiklik oluşturuyor ki anca 1 veya 2 sine yetişebiliyorsun. 4 vs 1 için dropshot atabilmenize izin vermiyor. Şu anki kullanım tarzım şu şekilde. 12.0.12.0 eu rom kullanıyorum. App freezer ile bütün fazla ve gereği olmayan uygulamalar devre dışı bırakıldı. Dfsp kapalı ve thermal disabler aktif. Game launcer wifi ve mobil veri engelli güncelleme almaması için. Ayrıca yine game launcer içinden performans optimazyonu açık. Bana tüm bunların donanım konusunda ne gibi bir kayıp yaşatacağını bilmiyorum eğer varsa
kafeinsiz hocamın görüşlerini bilmek isterim. Ama alabileceğim en üst performansı aldığıma eminim. Ve aşırı derecede memnunum.