- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
Ben hiç bir şey fark etmedim hocam. Önceki sürüm de hız problemi yoktu şahsımca tabi bunu siz bir test yaparak mı fark ettiniz bilmiyorum ama normal kullanımda ben bir şey hissetmedim. Şu an gözlemlediğim sorun ise msj lar da sola çekince sil seçeneği çıkardı şimdi o yok. Bazen oyunda vs yazı yazarken kafayı yiyiyor. Başka da bir şey görmedim açıkçası.Ben de Mi 10 kullanıyorum hocam 12.5.4 sürümü 12.5.3-den daha hızlı, daha optimize. Ayrıca 12.5.3-de olan bazı bildirim sorunları, music player sorunları giderilmiş. Sürümler arasındakı farkları anlamak için haftalık romların changelog-larına bakınız hocam. Örnek 2 hafta önce gelen Galerideki Tüm resimler/kamera seçimi şu an 12.5.4 ile sunulmuş. Ben de 12.5.3 ile aralarında hız farkı olduğunu gözlemledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galeri tüm resimler olayını yeni fark ettim. Bende diyorum arkadaş neden bütün resimler burada görünüyor ) sağol hocam bilgi için. Size zahmet bağlantıda kalın arada bilgi tecrübe paylaşın.Ben hiç bir şey fark etmedim hocam. Önceki sürüm de hız problemi yoktu şahsımca tabi bunu siz bir test yaparak mı fark ettiniz bilmiyorum ama normal kullanımda ben bir şey hissetmedim. Şu an gözlemlediğim sorun ise msj lar da sola çekince sil seçeneği çıkardı şimdi o yok. Bazen oyunda vs yazı yazarken kafayı yiyiyor. Başka da bir şey görmedim açıkçası.