Test surumu sonucta, kendi insiyatifinizle kurdunuz.Güncelleme berbat etti. Çok sıkıntı var. Resmen hayal kırıklığı. Lanet olası cihaza 5.6 bin para ver rom yüzünden sıkıntı yaşa. Resmen insan kendini enayi gibi hissediyor. Böyle bir amiral gemisi cihaz gerek kusursuz çalışsın.
Nasıl Bi sıkıntı var ben herhangi bi sorun görmedim stabil çalışıyorGüncelleme berbat etti. Çok sıkıntı var. Resmen hayal kırıklığı. Lanet olası cihaza 5.6 bin para ver rom yüzünden sıkıntı yaşa. Resmen insan kendini enayi gibi hissediyor. Böyle bir amiral gemisi cihaz gerek kusursuz çalışsın.
Hocam oyun dan çıkışta tüm uygulamaları kapatmaya çalışınca ekran dikey değil de yatay şekilde kalıyor ve sonlandırma yan tutmuş gibi oluyor. Oyunda iken bildirim çubuğunu bir kaç kez çekince 2ci veya 3cu den sonra üst kısım da gri bir ekran kalıyor ve oyunu tamamen kapatmadan o grilik gitmiyor. Bir kaç kez ana ekran çok ciddi takılmalar oldu misal tuş kilidini açınca ekranda ki duvar kağıdının yarısı siyah oluyor yarısı görünüyor kısa bir sürelik ve düzeliyordu. Şu an msjlara girip msj lari okumaya çalışsam mesela banka dan gelen msj lar diyelim 6.7 msj var diyelim alta doğru inmeye çalışıyorum resmen hayal kırıklığı donuyor zor iniyor aşağı. Play store de yüklü uygulamalara girip güncelleme olanlara bakmaya çalışınca hakeza aşağı inerken ciddi manada takılıyor. Aklıma gelemeyen bir kaç hata daha var. Bundan önceki sürüm bundan çok iyiydi.Nasıl Bi sıkıntı var ben herhangi bi sorun görmedim stabil çalışıyor
Kusura bakmayın hocam eleştiri ve kusurları söylemenin hata olduğunu bilmiyordum... Zorla kurduğumu da iddia etmedim. Kullanıcı olarak iyi olsa iyi olduğunu kötü ise kötü olduğunu söylemek en doğal en tabi hakkımız... Ama şu beleş avukat moduna giren arkadaşlar için söyleyecek söz bulamıyorum. Ne yani hatalara rağmen hatasız mi demem gerek. İyi olunca iyi demek normal de hata olunca söylemek niye sorun... Lütfen beleş avukatlık etmeyin. Romu yapan kişi siz değilsiniz... Olsanız dahi yine eleştiri kabul etmek zorundasın.Test surumu sonucta, kendi insiyatifinizle kurdunuz.
Kusura bakmayın hocam eleştiri ve kusurları söylemenin hata olduğunu bilmiyordum... Zorla kurduğumu da iddia etmedim. Kullanıcı olarak iyi olsa iyi olduğunu kötü ise kötü olduğunu söylemek en doğal en tabi hakkımız... Ama şu beleş avukat moduna giren arkadaşlar için söyleyecek söz bulamıyorum. Ne yani hatalara rağmen hatasız mi demem gerek. İyi olunca iyi demek normal de hata olunca söylemek niye sorun... Lütfen beleş avukatlık etmeyin. Romu yapan kişi siz değilsiniz... Olsanız dahi yine eleştiri kabul etmek zorundasın.
Mesajlar kısmını denemedim ama diğer söylediğiniz şeyleri hiç yaşamadım. Size yazdığım mesjın ertesi gün uygulamalar da durduruldu hatası aldım özellikle haritalar uygulamasında telefon kapandı açıldı vs bilmem neler oldu bende bi alt sürüme döndümHocam oyun dan çıkışta tüm uygulamaları kapatmaya çalışınca ekran dikey değil de yatay şekilde kalıyor ve sonlandırma yan tutmuş gibi oluyor. Oyunda iken bildirim çubuğunu bir kaç kez çekince 2ci veya 3cu den sonra üst kısım da gri bir ekran kalıyor ve oyunu tamamen kapatmadan o grilik gitmiyor. Bir kaç kez ana ekran çok ciddi takılmalar oldu misal tuş kilidini açınca ekranda ki duvar kağıdının yarısı siyah oluyor yarısı görünüyor kısa bir sürelik ve düzeliyordu. Şu an msjlara girip msj lari okumaya çalışsam mesela banka dan gelen msj lar diyelim 6.7 msj var diyelim alta doğru inmeye çalışıyorum resmen hayal kırıklığı donuyor zor iniyor aşağı. Play store de yüklü uygulamalara girip güncelleme olanlara bakmaya çalışınca hakeza aşağı inerken ciddi manada takılıyor. Aklıma gelemeyen bir kaç hata daha var. Bundan önceki sürüm bundan çok iyiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakmayın hocam eleştiri ve kusurları söylemenin hata olduğunu bilmiyordum... Zorla kurduğumu da iddia etmedim. Kullanıcı olarak iyi olsa iyi olduğunu kötü ise kötü olduğunu söylemek en doğal en tabi hakkımız... Ama şu beleş avukat moduna giren arkadaşlar için söyleyecek söz bulamıyorum. Ne yani hatalara rağmen hatasız mi demem gerek. İyi olunca iyi demek normal de hata olunca söylemek niye sorun... Lütfen beleş avukatlık etmeyin. Romu yapan kişi siz değilsiniz... Olsanız dahi yine eleştiri kabul etmek zorundasın.
Eleştirinin acımasız acimali türüde mi var. Ben aKimse size avukatlık sergilemedi burada.
berbat etti
çok sıkıntı var
hayal kırıklığı
lanet olası cihaz
Bunlar sizin sözleriniz. Böyle acımasız eleştrilere maruz kalmamak için zaten üyelik sistemiyle sundular belli bir gruba. Kendi kendinize kurup, birde dert babası rolüne bürünmeniz çok garip.
Alt sürüme inmek için link var mı. Bir de sürüm düşürürken nasıl yapıyoruz hocam sıkıntı yaşamadan bilgi alayım.Mesajlar kısmını denemedim ama diğer söylediğiniz şeyleri hiç yaşamadım. Size yazdığım mesjın ertesi gün uygulamalar da durduruldu hatası aldım özellikle haritalar uygulamasında telefon kapandı açıldı vs bilmem neler oldu bende bi alt sürüme döndüm
Eleştirinin acımasız acimali türüde mi var. Ben a
Alt sürüme inmek için link var mı. Bir de sürüm düşürürken nasıl yapıyoruz hocam sıkıntı yaşamadan bilgi alayım.