Kendim sorunsuz kullandığım sürüm .Arkadaşlar mrb Mi10 T PRO twrp nasıl nerden yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz tşk ed .
Tşk ed . nasıl yukleneceğini gösteren bir video vs var mı ? acaba ben acemiyim baya tşk edKendim sorunsuz kullandığım sürüm .
Recovery - Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B
Konu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir...forum.miuiturkiye.net
Anlatım gayet açık ve anlaşılır. Yapılamayacak bir şey değilTşk ed . nasıl yukleneceğini gösteren bir video vs var mı ? acaba ben acemiyim baya tşk ed
Tmm deneyeceğim bn detayını görmeden yazdım . Bu arada szi biliyormusunuz bu imei tamir için twrp gereklimi veya konusu var mı tşk ed .Anlatım gayet açık ve anlaşılır. Yapılamayacak bir şey değil
Hocam aynı koda sahip Global roma sahip olanlar direk yükleme yapıp düzeni ve dosyaları kaybetmeden yola devam edebilir mi?Anlatım gayet açık ve anlaşılır. Yapılamayacak bir şey değil
Hayır rom geçişlerinde Format data yapmalısınızHocam aynı koda sahip Global roma sahip olanlar direk yükleme yapıp düzeni ve dosyaları kaybetmeden yola devam edebilir mi?
Mi10T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi